Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Charlie píše:Ano, viděl. Mám i snímky obrazovky. Bohužel je to ve velmi nízkém rozlišení, kdy se ztrácejí detaily a nejdou přečíst rozměry.
Charlie píše:Stáhl jsem to a rozbalil, a počítač mi píše, že je to nepodporovaný formát souboru a nejde to otevřít ani v prohlížeči ani v Corelu.
Charlie píše:Soubory v MACOS jsem neotvíral. Tam vím, že by to nefungovalo. Otevřel jsem TGV. Obsahuje soubory které jsou jpeg, ale nejdou prohlédnout. Prohlížeč napíše toto: Program Windows prohlížeč fotografií nemůže otevřít tento obrázek, protože tento formát souboru není podporován. V Corelu se jen začne načítat ale tím to i končí, bez hlášky se načítání ukončí. Tak jsem ještě vyzkoušel to otevřít v Malování a napsalo to toto: Program Malování nemůže přečíst tento soubor. Toto není platný soubor s rastrovým obrázkem, nebo jeho formát není nyní podporován. Přepsal jsem to slovo od slova... V průzkumníku se mi žádnej náhled toho souboru neobjeví tak, jak to ná Sidlo v té vložené tabulce v jeho příspěvku. Všechny soubory vypadají stejně bez náhledu co obsahují. Tak je někde chyba... ale kde? Asi mám zastaralej počítač s Win7. Ale aby mi nešly otevřít obrázky, to se mi ještě nestalo. Zkusím to otevřít u syna, ten má 10Win.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník