Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
TheSarpe009 píše:No mně to tam přijde taky jako divočina
Na druhou stranu tady je pro porovnání Brno-Židenice/Maloměřice a moje část na kolejišti
http://thesarpe009.rajce.idnes.cz/koleje#schema.jpg
TheSarpe009 píše:Já jsem tu šmejdil docela dost a na podobný plán kolejiště jsem nenarazil. Drtivá většina plánků tu je: ovál (i nějak zakřivený) + vlečka do středu kolejiště nebo někam nad hlavní trat, která je schovaná v tunelu. Potom tu jsou plánky kdy vede 2 i 3 tratě souběžně a pak se někam schovají. Hledal jsem plán kolejiště v "městském" prostředí, to jsem nějak nenašel, leda tak na fotkách už hotové a to jsou už ta německá megaobří kolejiště.( a to v Praze... tam teda pro mě moc plodných věcí není co se týče kolejí).
TheSarpe009 píše:Velká evropská města mají hustou síť železnic ve své oblasti Frankfurt, Berlin, Dresden, Wien... no i Praha. Tak nějak se tomuto přiblížit- proto to velké zhlaví, moc velké pro jedno nádraží, pro dvě už je to lepší. nechci zaplácnou kolejiště jedním obřím nádražím co bude mít 15 kolejí - co s nimi
.
TheSarpe009 píše:Tak tady jsou desítky plánků... na netu stovky fotek... a já si z toho moc teda nevybral
ty víš o nějakém podobném kolejišti?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků