Tak doba nám pokročila. Už jsme sice od začátku září přestěhováni,ale bohužel ne vše se ukázalo jako vhodné a tak jsme nyní až po uši zaboření v rekonstrukcích. Jde to ale vcelku dobře a už se začíná blýskat na lepší časy. Přesouváme se do finále.
Pro mě je nejpodstatnější,že pokojík mi byl definitivně přiklepnut a tak teď na závěr se budu plně věnovat jeho rekonstrukci.
První fází je nový elektrorozvod (jako v celém bytě). Ve druhé fázi mám v plánu zrušit klasické dveře a nahradit je rozhrnovačkami,které ušetří spoustu místa a já tak budu moci prodloužit stanici a nějaké ty centimetry.
Otázka zní: co vše by měla taková "vláčkárna" obsahovat po té elektrické vybavenosti.? Dostatek zásuvek je samozřejmostí. Původně jsem měl v plánu zavést i 12V rozvod,ale nakonec kvůli bezpečnému rozlišení zásuvek jsem to zamítl. Budu tam mít také datovou přípojku na internet a domácí síť. Nejvíc mě však vrtá hlavou jak dobře a dostatečně zvolit osvětlení. Jako hlavní osvětlení mám v plánu koupit efektní napodobeninu drážní lampy,kterou pěkně zavěsím.

Rozestavění je jasné.Na nejdelší straně u zdi,naproti dveřím v délce 330cm bude ta hlavní stanice. Z pravé strany v délce 280 klesání do spodní části stanice do skryťáku (bohužel pod oknem). Zleva to bude taky těch 280cm a ještě protilehlá stěna až ke dveřím což je nějakých 150cm. A aby to nebylo tak fádní mohlo by z toho vyčnívat i pár přiměřených ramen do středu na nějaké odstavování vozů,případně vlečky.
no plán je hezkej,doufám,že se vše podaří. Oslovil jsem i Milana,takže z toho vyleze určitě něco super. Ale to je ještě hooodně daleko. na stěnu mám v plánu nalepit i nějakou tapetu,která vytvoří pozadí a udělá pěknou kulisu.