Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Střelec píše:No - tenhle prostor se mi jeví jako použitelnej na odbočný nádraží a lokálku do koncový stanice. Hlavní trať zmizí pod terénem a je už na tobě, jestli ve velkém průjezdném skryťáku, nebo ve vratných smyčkách. Směrem dozadu by v dlouhém esíčku mohla stoupat lokálka s výhybnou, nebo menší stanicí uprostřed a trošku větší na konci. Při šířce 110cm ale bude zapotřebí dořešit přístup do zadních partií pro "ruční obsluhu", tedy kvůli bezproblémové údržbě a nápravě havarijních situací. Jako rozumný dosah rukou se uvádí 80cm, 90cm při členitější krajině už je fakticky mimo dosah (osobně vyzkoušeno). Další možnost je úvraťová stanice, kde jedna větev tratě mizí pod terénem a druhá pokračuje viditelně kamsi do dáli bu´d do koncáku, nebo tobogánem do "podzemí" a druhého(?) skryťáku. Někde je tu na podobné téma plánek Milana Ferdiána a k tomu text - tuším "Dvě dvojky za marzivé noci". Taky to byla skoro nudle.
jj přesně tohle místo jsem měl na mysli, pak ještě mi přišlo, že ten most vpravo bude dost nízko nad tratí co vede z nádraží... Daní za to, že tam je tolik tratí je pak plochost celého kolejištěLibor píše: Kritické místo je ale křížení žluté a zelené trati (druhé zleva, před výjezdem zelené mezi tunely ve střední části panelu), tam mi WTrack ukazuje 57 mm.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků