Zdravim panove,
nejak se nam to rozvasnilo.

. Pohybuji se tak nekde mezi. Neechci ani vlakodrom, ani super real. Chci aby me to po 14 dnech neprestalo bavit a tak mi rizeni kolejiste musi byt trosku vyzvou. Nebude to digital a tak prave proto chci ten skrytak takto udelat, abych mohl kouzlit: otacet vlaky, prepinat, chvatat s prehozenim vyhybek, aby to proste byla vyzva, kterou jsem zazil kdyz jsem pred 20 lety ridil analogove klubove kolejiste, kde jsme na sebe pokrikovali: "Jede Ti tam na dvojce rychlik apod." Ze to i v klubu byl tenkrat hrozny amaterismus o tom nemluvim, to je jasne. Vlaky nestavily ve stanicich, nebo se zastavovali bez spomaleni, jezdli nerealnou rychlosti... A tech nesmyslu a nelogickych veci, co tam tenkrat v kolejisti bylo

Ale zpet k navrhu. Mam z dob minulych 7 lokomotiv a nespocet vagonu od Berlinen Bahnen rad bych je zde provozoval. Tenkrat vysplhali mnohem vice nez 4cm/m a tocili bez problemu jine polomery, tak snad ten horejsi okruh nebude zas takovy problem pro motoracek, nebo paru o 3 vagoncich, nebo nakladacek do mistni vlecky. Jak jsem psal, stoupani jsem zredukoval na 3, kdyz jsem sklesal so SN pomoci spiral. Delka koleji v nadrazi byla okomentovana vyse a s tim problem nemam. Anglican ve vlecce mi take nevadi. Holt kdyz je malo mista co se da delat. Jedine s cim mam problem je slozitost SN, nevim zda-li se tam dostanu, sice to bude pristupne ze vsech strana i ze spodu (kde nebudou koleje), ale nikdy jsem ve skrytaku nic nenahazoval, tak nevim. A co se tyce el. zapojeni, s tim problem nemam, neprijde mi to slozite, mam to vymyslene na 3 useky: leva cast, prava cast a vrsek, tedy 3 trafa.
Ano, jsem si vedom urcitych blbosti zde, ale nedokazi si pomoct, kdyz proste chci neco mit a mam omezeny prostor... Jedine co bych dokazal vypustit je jedna dolni vratna smycka, tedy za predpokladu, ze se mi vsechny vlaky dokazi otocit na te horni, kde je polomet 263, to je ale to co nevim

A pak bych mohl jeste vypustit tu vlecku nahore vlevo, neo ji alespon udelat jednokolejnou. Rikal jsem si , ze by to mohl byt stary lom z dob kdy se tam stavel ten viadukt a nebo pila. To by se uvidelo az podle krajiny a budov.
Prosim vas tedy, zkuste nejak pochopit me prani a pomoci vyvarovat se hrubych chyb, ktere me pak budou mrzet. Pokud nekdo mate naprosto odlisny nazor, jak v tomto prostoru udelat poradne kolejiste, sem s tim. Ale bohuzel predem rikam, ze jeden okruh a jedno koncove nasrazi mi prijde hrozne malo...
TO: fruafru:
Moc diky za komentar a dekuji nacelniku ze si se me zastal

Jake konkretni mouchy mas na mysli a jak by se dali odstranit. Mohu poslat soubor WT?
TT segmenty, DCC - DR5000 + 2x MM, IV. epocha.