Tak zatím co dodělávám stůl, paralelně studuju a řeším DCC. Už jsem ve fázi, kdy jsem odhodlanej to komplet zkreslit do projektu, ale než to udělám potřebuju potvrdit/poradit v několika bodech.
Přikládám schéma v rozpracovanosti a mam pár dotazů.
A. úplně nahoře přívod J. Je to takhle vhodný seriově? Nebo by bylo lepší aby každá kolej byla připojena na "hlavní" linku J vlevo?
B. V případě stavby vše z flexi mám každou felxi připojit na J, nebo při dobrém proletování spojek netřeba? A v tomto případě kolik odhadem palce metrů koleje stačí na jeden přívod J
C. LRB 08 LENZ když detekuji pouze K (ano ve schématu to mam pbě na J) stačí přivádě pouze takhle kdy druhej šroubek zůstane prázdný ?
D. Pochopil jsem dobře že za předpokladu, že vše bude detekováno nebo připojen přez diody, přivádím do MP1 detekovaný usek rozdvojením detekované koleje. A v tomto případě nepotřebuju nikde diody?
E. Jak zjistím jestli kuehnWD10 potřebuje už externí napětí, nebo že mu stačí J a K? Výpočtem, odhadem? Měřením? V případě že potřebuje externí odkud ho vedu? Z boostru nebo z trafa?
F.Je nějaká maximální doporučená délka detekovaného úseku? Zatím neplánuju víc jak dvě flexi stačí mi na to jeden přívod, nebo mám podél koleje táhnout vodič a přichytit ho v 1/4 a 3/4 délky ?