Loňskou zimu se to u mě taky projevilo - prostě jsem se rozhodl, že už mám zdejší forum nastudovaný a tak si zkusím udělat něco malýho. Malý to musí být z důvodu místa a kdyby se to nepovedlo, tak aby se to vešlo do popelnice.
Nakonec jsem se rozhodl pro kolejiště ve vitrině na zdi. Moc podkladů k takovému nápadu jsem nenalezl, ale měl jsem dané rozměry a tak jsem se do nich musel vejít. Dnes bych zase udělal spoustu věcí jinak, ale nakonec jsem to dotáhl do téměř hotového stavu a tak si dovolím pár fotek a video - třeba to bude hlavně pro začátečníky k něčemu užitečné.
Pro profíky podotýkám, že se jedná o moji prvotinu a začátečníkům mohu potvrdit rady zkušenějších - fakt si nejdřív postavte něco menšího. Určitě se na tom naučíte spoustu užitečných věcí, stavba vás bude víc bavit a to hlavní: je předpoklad, že si na kolejišti zajezdíte!
Tak a teď už mám základy modelařiny za sebou, tak mohu začít se základy focení...
Video se základními údaji :http://babet1.rajce.idnes.cz/Vitrinove_kolejiste_TT/#vitrina_ok_1.jpg
Bohužel jsem nestíhal dělat moc dokumentace, některé příspěvky mám po různých vláknech fora a něco snad ještě vyštrachám v noťasu.