Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Jeňa Sova píše:Tak já bych řekl, že to není špatné. Jen to depo je tam divné. Ale co, času je dost.
Ještě k samotné stavbě. Chtěl bych použít dřevěné rámy, na kterých budou styrodurové desky. Ovládání výhybek ruční. Proto ty rámy. Napadlo mě, že bych použil mechanická návéstidla. Nenapadá mě ovšem, kde je sehnat.
mlha píše:Jeňo šel bych cestou modulovou, jenom místo horní překližky bych použil styrodur. Rozhraní dřevěné kvůli případné manipulaci.
MirekTT píše:Já bych šel rozhodně cestou vyzrávání. Jeňův myšlenkový proces cesty ke kolejišti chápu, ale pořád z toho cítím, že tento návrh je jen jedna ze zastávek na cestě k volbě pojetí konceptu kolejiště. Osobně si myslím, že to bude chtít ještě hodně času, než se vůbec začne kreslit a uzavírat layout.
Prozatím bych tuto fázi přemýšlení o vláčcích příznačně pojmenoval "Moravské Bránění"![]()
Jeňa Sova píše:Jaký máte nazor na umístění depa vedle prednádraží? Případně i s točnou...
Jeňa Sova píše:Už jsem to tu psal. Ve vnitřní straně oblouku nákladní stanice.
milan ferdián píše:Jeňa Sova píše:Už jsem to tu psal. Ve vnitřní straně oblouku nákladní stanice.
Ale vždyť jsis stěžoval,že ti ten výstupek vadí.?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků