Tak jsem si vytvořil pár pomůcek. Ohýbačku na kolejový profil, šablonky na stavbu výhybek a polotovar točny ze styroduru. Jako ložisko je osazen rozebraný pevný disk z pc. Bezvulové uložení s téměř nulovým odporem.
Začíná se rýsovat i kolejiště samotné. Prozatím základ levého zhlaví. Kolejivo ustaveno, přilepeno. Celý díl zhlaví je prozatím odnímatelný, kvůli přístupu a manipulaci.
Díky za pochvalu. Rošt bude hustější, přidávám to postupně, jak je kde potřeba. Tady je náhled na celý panel ze strany pravého zhlaví.
a tady pohled od zadní strany. Musím to uvézt do stavu, kdy se bude moct pustit vlak aspoň dokola, abych synovi umožnil nějaké to ježdění, pořád se mě ptá, kdy už to bude. Pak se bude dál rozšiřovat..
No to možná jo, ale vysvětli to 5-ti letému klukovi, že by ještě tak půl roku, rok (a to si hodně věřím, že?) měl počkat, až to bude "hotové" a pak že si může jezdit.. To by mi asi neprošlo..
Né to je jasné pro kluka to bude zážitek jen co to pojede - jen to znám jezdí se a jezdí pak se začne programovat a čas letí na kolejišti se nic neděje....
Roco Geoline/DCC DR5000 + RocRail/JMRI momentálně v pauze..
Jj, je to schválně přehnané, abych to zkusil, jak to drží v oblouku a jak to chodí přes výhybky. Na normální provoz bude menší napětí. Teď je to na nějakých 16V.
Tak jsem se pustil do výroby a stavby nové točny. Točna frézovaná z MDF, pro zpevnění prosiceno epoxidem. Mostovka je ze sklotextitu 4mm, mezi rámeček je z 2mm překližky.
Tady ještě ta mostovka a použití starého střídavého motorku, který dřív sloužil jako pohon rc letadla. Co zavazelo šlo z něj pryč. Uložení ve dvou količkových ložiskách je parádní a příruby motoru poslouží taky velmi dobře k uchycení. Oska motoru prchází pevnou spodní částí, kde na ní bude napojen pohon.