Jiri Dvoracek píše:Kdyz jsem ja poprve otevrel stavebnici od Male Zeleznice,a take jsem byl zmlsan Auhagenem, tak jsem se zdesil a rozplakal

A když s tím soudruhy z Malé Železnice pošleš ke všem čertům, obviní tě, že jim kazíš kšefty a ža máš navíc nemožné požadavky. Navrch se zaštítí kecy jak z usnesení ÚV Svazarmu. V současnosti mají v nabídce celé čtyři použitelné drážní stavby - nejnovější verzi malého skladiště (při nákupu zkontrolujte obsah, aby v krabici nebylo staré provedení), strážní domek, hradlo z Florence a velmi atypickou budovu zastávky. To ostatní drážní je tradiční recyklovaný plastový odpad. Civilní stavby ale ujdou, na "podnikatelském baroku" není co zmršit.
Budova Terkovice ale není od Malé Železnice - vypadá to na Plastikom, starou nabídku ESP, nebo něco podobného. Viděl jsem to párkrát na burze balené v pytlíkách bez označení. Pro děti je to dobrý. Kdybych chtěl rychlou stavbu já, asi bych šel do polyuretanových odlejvaných kousků od ESP - jsou drahý, ale pěkný. Jinak je zajímavej "Adršpach" od Šikulů, ale to není na rychlou stavbu a už vůbec ne pro začátečníka...