Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
cernos píše:Milane v tomhle rozměru mi to vychází akorát na 4cm/m ve skryťáku a do koncový se pokusím jít jen na 3cm/m. Budu ale asi bojovat s vodotečí, proto jsem tak nějak uvítal Martinovu (Netáhlovu) iniciativu, když řekl že po ruce neměl žádný vodní mlýn a dal tam za nádraží hospůdku s baráčkem hospodskýho. Nebudu muset řešit velikost vodoteče - může to být klidně nějaký malý potůček/strouhaO víkendu jsem si hrál s TrainControllerem tak se sem večer pokusm dát nějaký video z toho co je hotové. Tento týden mám v plánu připravit matroš a pustit se do koncový stanice...
cernos píše:To si ani nemyslím ani netvrdím, byť to tak možná vyzněloJen se mi prostě ten tvůj původní plán líbil a chtěl jsem ho tak udělat. Nicméně s myšlenkou vyměnit mlýn za něco jiného jsem si už párkrát pohrával.
Adam TT píše:Jak se ti jeví provoz v té dolní stanici ? mě by možná trochu vadila ta manipulační kolej, ze které se dá vjet na odbočující trať. Co tím chcu říct: že z odbočné tratě se dá přijet pouze na jednu kolej.
cernos píše:Tak jsem všechny screeny nahrál k sobě na rajčeAdam TT píše:Jak se ti jeví provoz v té dolní stanici ? mě by možná trochu vadila ta manipulační kolej, ze které se dá vjet na odbočující trať. Co tím chcu říct: že z odbočné tratě se dá přijet pouze na jednu kolej.
Myslím že z provozem nebude žádný problém. Tak jak jsem si to představoval jsem napsal Netáhlovi a on to i pěkně udělal v TRS viz výše.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků