Koukám chlapci,že vás nechá člověk chvilku bez dozoru a je zle.

To je jako v Mnichově-o nás,bez nás.
pro Milana: Roba s tím nemá co dělat,tedy vyjma toho,že musím koupit nové jarmary,když chci staré zrecyklovat do rámu kolejiště a na pracovní plochu.

Kolejivo mám kompletně nakoupeno,což je základ a zbytek není až takový problém.
Tedy ne,že by nádražní hala,budova od Fallera byly za hubičku,ale dá se to.Jenže i pomalu se kýbl nas...e a já teď potřebuji investovat trošku jiným směrem.Taky si musím drobet krýt záda,kdyby se něco semlelo.Jedna zkušenost 1a1/2 roku bez práce s prázdnou sýpkou mi bohatě stačila.

Dalším nepřítelem je nyní čas,pokud si dnes chceš vydělat slušné peníze,tak musíš ten čas tomu obětovat.Např.dnes večer vyrážím do práce a skončím v podstatě ve čtvrtek v poledne.Že si zítra odpoledne dám trošku do oka,tak o tom ani nemá cenu mluvit.Ve čtvrtek budu k ničemu,v pátek se budu ještě dávat dohromady a v sobotu mašíruju na další šichtu.Takže zatím šetřím do prasátka a až nastane ten správný okamžik,tak to propukne.
pro Pavla:Jen tam toho trojáka vraž,kolejí není nikdy dost a pomalu bys měl začít přemýšlet,jak tu místnost obkroužíš kolejemi kolem dokola.

Možná bys mohl navrhnout rozšíření směrem do kuchyně nebo tak něco.Udělat si takovou obslužnou drážku pro svoz prázdných skleniček od vína.

H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.