návrat

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: návrat

Příspěvekod milan ferdián » úte 01 dub, 2014 7:54 am

miroslav lengyel píše:
Barbucha píše:
miroslav lengyel píše:Hlavně co platit :roll: ,uvidíme jaká bude konstelace hvězd. :wink: Člověk míní,život mnohdy mění. :?

Kartony z Lidlu, vodovky, štětka a Duvilax. To dáš i kdyby na chleba nebylo. :mrgreen:

Pán je vtipný :D z kartonu si postavím koleje,veksle,návěstidla,troleje,bižuterii na ovládání,domečky atd. :shock: To nemluvím o tom,že než započne stavba,musím nejprve pořídit nové skříně,abych mohl stávající rozřezat a použít na stavbu panelu a pracovní plochy. :lol:

Nech těch řečí a prezentuj už realizaci návrhu od Michala. :mrgreen:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 01 dub, 2014 8:03 am

Koukám,že tady je to samý řecký rejdař Onassis. :lol: Psal jsem to již na začátku,stavba započne někdy v zimě,když vše půjde jak má.Zatím jsem koupil veškeré kolejivo,které budu potřebovat za super prachy,takže kdyby se něco zvrtlo,tak ho bez problémů zase střelím.Momentálně jsem rád,když se dostanu k tomu,abych dal do kupy nějaké jahodníky,dýně apod. a osadil je na zahrádku. :D
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod Barbucha » úte 01 dub, 2014 9:27 am

Jahody s dýněma nerostou, to uměli jen Mičurinci. Kašli na zahrádku a něco dělej :-). Všichni jsme zvědaví co z tebe vypadne.
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod milan ferdián » úte 01 dub, 2014 10:14 am

Barbucha píše:
miroslav lengyel píše:Koukám,že tady je to samý řecký rejdař Onassis. :lol: Psal jsem to již na začátku,stavba započne někdy v zimě,když vše půjde jak má.Zatím jsem koupil veškeré kolejivo,které budu potřebovat za super prachy,takže kdyby se něco zvrtlo,tak ho bez problémů zase střelím.Momentálně jsem rád,když se dostanu k tomu,abych dal do kupy nějaké jahodníky,dýně apod. a osadil je na zahrádku. :D

Všichni jsme zvědaví co z tebe vypadne.

No já nevím,jestli něco z něho vypadne :lol: Plán je velkorysý,stavební materiál nekoupen...jo chybí povolení od robky :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Barbucha » úte 01 dub, 2014 10:23 am

Já mám zas kvartální ujímání. Přemejšlím, jestli vrznout do zhlaví trojcestnou výhybku. Němci jich měli hodně, ale je to takový divný. Na druhou stranu mi to prodlouží o 20 cm staniční koleje a to už je zas trochu poznat. Kdybych to udělal z obou stran, mám 40 cm :-D.
Barbucha

Příspěvekod milan ferdián » úte 01 dub, 2014 10:26 am

Je to tvoje kolejiště,je.Tak je tam vrzni,stejně mi tvé kolejiště neuvidíme,bo jsi tajnůstkař a budeš mít k dobru 40,0 cm :D :wink: .
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Barbucha » úte 01 dub, 2014 11:49 am

Prd tajnůstkář, vždyť to aktualizuju na G+, jen mi ta práce nejde tak rychle, abych každý týden aktualizoval.
https://plus.google.com/u/0/photos/114770425278800984255/albums/5967400500304469281
Barbucha

Příspěvekod milan ferdián » úte 01 dub, 2014 12:03 pm

Nejlepší ohodnocení má foto číslo 7.Pochvalu máš fakt za snahu (mě se to kecá :lol: ) a mínus za podklad :mrgreen:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Barbucha » úte 01 dub, 2014 12:07 pm

Na sedmičku se nemusím dívat, ta je hodnocená vždy, jen netuším, co je míněno podkladem, je to poněkud mnohoznačné :wink: . Kurnik, plevelíme Mirdovi vlákno, až to najde, dá nám na zobák :oops: .
Barbucha

Příspěvekod milan ferdián » úte 01 dub, 2014 12:11 pm

To není tvé vlákno :?: :?: :?: Podkladem myslím tu dřevosměsku (nemohu si vzpomenout na přesný název),kterou máš položenou jen na těch hranolech bez výztuh. :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 01 dub, 2014 12:55 pm

Koukám chlapci,že vás nechá člověk chvilku bez dozoru a je zle. :D To je jako v Mnichově-o nás,bez nás. :shock:
pro Milana: Roba s tím nemá co dělat,tedy vyjma toho,že musím koupit nové jarmary,když chci staré zrecyklovat do rámu kolejiště a na pracovní plochu. :lol: Kolejivo mám kompletně nakoupeno,což je základ a zbytek není až takový problém.
Tedy ne,že by nádražní hala,budova od Fallera byly za hubičku,ale dá se to.Jenže i pomalu se kýbl nas...e a já teď potřebuji investovat trošku jiným směrem.Taky si musím drobet krýt záda,kdyby se něco semlelo.Jedna zkušenost 1a1/2 roku bez práce s prázdnou sýpkou mi bohatě stačila. :? Dalším nepřítelem je nyní čas,pokud si dnes chceš vydělat slušné peníze,tak musíš ten čas tomu obětovat.Např.dnes večer vyrážím do práce a skončím v podstatě ve čtvrtek v poledne.Že si zítra odpoledne dám trošku do oka,tak o tom ani nemá cenu mluvit.Ve čtvrtek budu k ničemu,v pátek se budu ještě dávat dohromady a v sobotu mašíruju na další šichtu.Takže zatím šetřím do prasátka a až nastane ten správný okamžik,tak to propukne. :lol:
pro Pavla:Jen tam toho trojáka vraž,kolejí není nikdy dost a pomalu bys měl začít přemýšlet,jak tu místnost obkroužíš kolejemi kolem dokola. :D Možná bys mohl navrhnout rozšíření směrem do kuchyně nebo tak něco.Udělat si takovou obslužnou drážku pro svoz prázdných skleniček od vína. :lol:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » stř 21 kvě, 2014 3:38 pm

Zdar chlapci,tak jsem zase něco málo udělal.Jsou to jen takové drobnosti,ale o to víc se člověk vyblbne. :D
Přílohy
20140521_171854.jpg
u sousedů zase pěstují tulipány
20140521_171825.jpg
na zahrádce už rostou květáky,zelí,brokolice....
20140521_171746.jpg
růže připravené k sázení
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » stř 21 kvě, 2014 3:40 pm

A ještě malé pokračování.
Přílohy
20140521_171954.jpg
zde rybáři mezi vodními liliemi
20140521_171928.jpg
na louce kvetou vlčí máky
20140521_171912.jpg
na louce kvetou vlčí máky
miroslav lengyel

Příspěvekod Barbucha » stř 21 kvě, 2014 4:00 pm

Já ti dám lilie, kosatce to jsou :-). Zrovna jsem na jeden čuměl doma z verandy. To se to vylepšuje, když je po čem jezdit :mrgreen: . Du lepit výtopnu…
Barbucha

Příspěvekod miroslav lengyel » stř 21 kvě, 2014 4:26 pm

Když říkám vodní lilie,tak jsou to vodní lilie. :D http://www.noch.de/de/produkt-kategorie ... ilien.html
Bůh ví co to vlastně slepuješ. :lol:
miroslav lengyel

PředchozíDalší

Zpět na Modelové kolejiště