Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
dansemacabre píše:No a pak je tu ještě možnost vrátit se úplně na začátek k původnímu plánku od Milana Ferdiána jen s minimem úprav. Což znamená oblouk ke koncovému nádraží 280mm, stoupání 4° a odkrytí (teď už ne skrytého) nádraží zmenšeného na dvě koleje, případně jeho umístění za kulisu.
hank61 píše:dansemacabre píše:No a pak je tu ještě možnost vrátit se úplně na začátek k původnímu plánku od Milana Ferdiána jen s minimem úprav. Což znamená oblouk ke koncovému nádraží 280mm, stoupání 4° a odkrytí (teď už ne skrytého) nádraží zmenšeného na dvě koleje, případně jeho umístění za kulisu.
Tak do tohohle bych teda já pro začátek s klidem šel. I tak si na tom dost mákneš...
dansemacabre píše:...Ovládání kolejiště jsem chtěl analogové s přípravou na digitál hlavně proto, abych to mohl sám ovládat, ne aby se kolejiště ovládalo samo...
dansemacabre píše:
S těmi přestavníky si rád nechám poradit. Vzal jsem si do začátku pár kusů, co mi poradili na prodejně, protože jsem se nechtěl patlat s jejich umisťováním někde zespoda, hledáním správné pozice a štelováním na milimetry. Nechám si to ale ještě uležet. MP1 jsou ve výsledku levnější a jdou napojit rovnou na dekodér.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků