Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Abe Simpson píše:Za mě je pořád nejlepší varianta vyměnit remízu za nějakou kratší, trošku zkrátit koleje u ní a vést silnici za ní přes druhou stranu, celé je to strašně nešikovná situace.
Dusan píše:Abe Simpson píše:Za mě je pořád nejlepší varianta vyměnit remízu za nějakou kratší, trošku zkrátit koleje u ní a vést silnici za ní přes druhou stranu, celé je to strašně nešikovná situace.
Pod to se podepisuji.
Abe Simpson píše:Za mě je pořád nejlepší varianta vyměnit remízu za nějakou kratší, trošku zkrátit koleje u ní a vést silnici za ní přes druhou stranu, celé je to strašně nešikovná situace.
vojtas píše:Abe Simpson píše:Za mě je pořád nejlepší varianta vyměnit remízu za nějakou kratší, trošku zkrátit koleje u ní a vést silnici za ní přes druhou stranu, celé je to strašně nešikovná situace.
Taky bych to tak udělal. Ten přejezd na zhlaví takhle s DKS a angličany k tomu nebude nikdy vypadat moc dobře.
Jirkátor píše:Dusan píše:Abe Simpson píše:Za mě je pořád nejlepší varianta vyměnit remízu za nějakou kratší, trošku zkrátit koleje u ní a vést silnici za ní přes druhou stranu, celé je to strašně nešikovná situace.
Pod to se podepisuji.
Vždyť to říkám celou dobu. Remízu posunout o pár čísel doleva, za ní dát panelovou cestu na šířku jednoho auta a není o čem mluvit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků