Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
miroslav lengyel píše:No paráda a kdy se bude stanice rozšiřovat?Ptám se,abych něco nezmeškal.
hopeter píše:Fakt vražedné tempo...ale dobrá inspirace pro nás ostatní...
. Když k tomu pozadí uzpůsobí i popředí tak to bude hezký a přesný. Ta krajina kolem Loun je opravdu taková rovina a z ní kopce jako Raná , Oblík a v dáli počeradská elektrárna...
miroslav lengyel píše:Hele předsedo,začínáš mě lehce....No já dnes upřednostnil pobyt na čerstvém vzduchu na bílém svahu zalitém sluncem a modrou oblohou nad sebou.
![]()
Ale odpoledne jsem zase chvíli pokračoval v elektrifikaci městečka a hradního nádvoří.A taky jsem si přivezl z Alťasu nějaké ovocné stromky na zahrádku(modelovou) a 2 sakury do parčíku u kostela.
Barbucha píše:miroslav lengyel píše:Hele předsedo,začínáš mě lehce....No já dnes upřednostnil pobyt na čerstvém vzduchu na bílém svahu zalitém sluncem a modrou oblohou nad sebou.
![]()
Ale odpoledne jsem zase chvíli pokračoval v elektrifikaci městečka a hradního nádvoří.A taky jsem si přivezl z Alťasu nějaké ovocné stromky na zahrádku(modelovou) a 2 sakury do parčíku u kostela.
Co mám říkat já, než tiše trpět?
hank61 píše:Barbucha píše:miroslav lengyel píše:Hele předsedo,začínáš mě lehce....No já dnes upřednostnil pobyt na čerstvém vzduchu na bílém svahu zalitém sluncem a modrou oblohou nad sebou.
![]()
Co mám říkat já, než tiše trpět?
Pavle. Hlavu vzhůru. Víš jak zpíval Wabi Daněk. "Zase bude líp"
Rocky_MK píše:Fakt paráda. Těším se na pokračováníJen tak mimochodem, plánuješ něco dalšího do vozového parku?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků