návrat

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: návrat

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 05 čer, 2016 2:21 pm

Olistěné jsou všechny,ale různými odstíny,protože jsem nechtěl mít jednolitou plochu.Navíc ta fotka je dost odlišná od skutečnosti.
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod Gene_Simmons » ned 05 čer, 2016 3:07 pm

Jasan, já si to myslel, ale ten světle hnědý odstín se nepodobal žádnému z odstínů o kterých jsi mi psal, že je používáš.
http://www.masinky.cz/kategorie/index.h ... t=NO+07140
http://www.masinky.cz/produkt/2245-List ... /index.htm
Tak jsem se radši zeptal :wink:
Modelový svět H0 Gene Simmonse
http://modelovy-svet-gene-simmonse.cz/
Gene_Simmons

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 07 čer, 2016 9:57 am

V práci je volněji,tak jsem zase mohl pracovat na dalším kousku.Asi by fotky normálním foťákem vypadaly lépe(nebo taky ne :D ),ale protože jsem líný,tak musí stačit tyhle. :lol:
Přílohy
255.jpg
258.jpg
257.jpg
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 02 srp, 2016 8:38 am

Ahoj,tak zase něco málo se povedlo udělat a pomaloučku se zadní část začíná vybarvovat. :D Tedy musím říct,že i když jsou vyjímatelné díly z papíru,tak je s nimi pěkná facha,ten vpravo v rohu lze vyjmout v podstatě jen ve 2 lidech,takže doufám,že nehod a provozních výpadků bude co nejméně. :lol:
Protože fotky by to nepobraly,tak jsem natočil krátké video.
https://drive.google.com/file/d/0B1hIsB ... sp=sharing
Nu a protože sliby se mají plnit nejen o Vánocích a já si slíbil,že si pořídím SVT 137,tak jsem tak také před měsícem učinil. :D Zatím odpočívá v krabici,protože zvukový dekodér ESU vyjde bratru na 2.700,-Kč já mám momentálně jiné výdaje,tak tam bude ještě nějakou dobu odpočívat,ale třeba o těch Vánocích by se už mohl projet,uvidíme. :idea: Tak aspoň pár fotek z tabletu. :P
Přílohy
265.jpg
266.jpg
267.jpg
miroslav lengyel

Příspěvekod workous » úte 02 srp, 2016 11:27 am

Souprava super, taky by se mi líbila :D
Roco Geoline/DCC DR5000 + RocRail/JMRI momentálně v pauze..
workous

Příspěvekod milan ferdián » úte 02 srp, 2016 11:42 am

Ahoj,
miroslav lengyel píše:Ahoj,tak zase něco málo se povedlo udělat a pomaloučku se zadní část začíná vybarvovat. :D Tedy musím říct,že i když jsou vyjímatelné díly z papíru,tak je s nimi pěkná facha,ten vpravo v rohu lze vyjmout v podstatě jen ve 2 lidech,takže doufám,že nehod a provozních výpadků bude co nejméně. :lol:

Hmm a já naiva se domníval,že papír je lehoučký.Vejdou se tam do tvé trucovny vůbec dva lidi? :P
miroslav lengyel píše:Protože fotky by to nepobraly,tak jsem natočil krátké video.
Nu a protože sliby se mají plnit nejen o Vánocích a já si slíbil,že si pořídím SVT 137,tak jsem tak také před měsícem učinil. :D Zatím odpočívá v krabici,protože zvukový dekodér ESU vyjde bratru na 2.700,-Kč já mám momentálně jiné výdaje,tak tam bude ještě nějakou dobu odpočívat,ale třeba o těch Vánocích by se už mohl projet,uvidíme. :idea: Tak aspoň pár fotek z tabletu. :P

Video instruktivní,aspoň tu Vindobónu jsi mohl nechat projet :wink: .
Milan
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 02 srp, 2016 11:59 am

workous píše:Souprava super, taky by se mi líbila :D

A co ti brání si ji pořídit? :D
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 02 srp, 2016 12:02 pm

milan ferdián píše:Ahoj,
miroslav lengyel píše:Ahoj,tak zase něco málo se povedlo udělat a pomaloučku se zadní část začíná vybarvovat. :D Tedy musím říct,že i když jsou vyjímatelné díly z papíru,tak je s nimi pěkná facha,ten vpravo v rohu lze vyjmout v podstatě jen ve 2 lidech,takže doufám,že nehod a provozních výpadků bude co nejméně. :lol:

Hmm a já naiva se domníval,že papír je lehoučký.Vejdou se tam do tvé trucovny vůbec dva lidi? :P
miroslav lengyel píše:Protože fotky by to nepobraly,tak jsem natočil krátké video.

Video instruktivní,aspoň tu Vindobónu jsi mohl nechat projet :wink: .
Milan

No to já si myslel taky,asi jsem měl dělat menší díly. :idea: Létajícího Hamburčana(Kolíňana)bych proletět rád nechal,jenže bez dekodéru to jaksi nejde. :oops: 2 lidi se vejdou,ale musí mít připaženo. :D :wink:
miroslav lengyel

Příspěvekod milan ferdián » úte 02 srp, 2016 12:10 pm

Ahoj Míro,
miroslav lengyel píše:No to já si myslel taky,asi jsem měl dělat menší díly.

Tak až budeš stavět jak Hank druhé kolejiště,tak využiješ tuto zkušenost :wink: .
miroslav lengyel píše: :idea: Létajícího Hamburčana(Kolíňana)bych proletět rád nechal,jenže bez dekodéru to jaksi nejde. :oops:

A to je problém do kolejnic pustit stejnosměrný proud :?: :wink:
Milan
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 02 srp, 2016 12:27 pm

Že bych stavěl druhé kolejiště opravdu nehrozí :D a jak by se tvářily moduly vratných smyček nebo ostatní mašiny na stejnosměrný proud opravdu netuším,ale zkoušet to nebudu. :lol: Ostatně nemám ani zdroj,bo ten původní z analogového starsetu mi umřel. :?
P.S.Pokud bych se někdy kolejiště zbavil,tak jiné už nebude,to vím jistě. :wink:
miroslav lengyel

Příspěvekod workous » úte 02 srp, 2016 3:57 pm

miroslav lengyel píše:
workous píše:Souprava super, taky by se mi líbila :D

A co ti brání si ji pořídit? :D

Ministerstvo financí :D pořídil jsem letos Brejlovce a ještě nějaký lept motoráku na zimní práce a taky mi chybí zvukáč do jedný mašiny(teda kdyby do jedný :D ) potřeboval bych ty kačky tisknout :D
workous

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 02 srp, 2016 5:47 pm

Ministerstvo=manželka nebo jsi sám sobě šéfem? :D Já ušetřil dost na zvukáčích tím,že kupuji Uhenbrocky,ale zvuk SVT má pouze ESU. :?
Ale kdybys snad nějakou rezervu našel,tak..... :D
http://www.ebay.de/itm/SVT-137-VT-06-VI ... SwJQdXA4eg
miroslav lengyel

Příspěvekod workous » úte 02 srp, 2016 6:00 pm

miroslav lengyel píše:Ministerstvo=manželka nebo jsi sám sobě šéfem? :D Já ušetřil dost na zvukáčích tím,že kupuji Uhenbrocky,ale zvuk SVT má pouze ESU. :?

Ministerstvo je domácí rozpočet :D pěkný odkaz hmmm
workous

Příspěvekod Jiri Dvoracek » úte 02 srp, 2016 6:15 pm

workous píše:
miroslav lengyel píše:Ministerstvo=manželka nebo jsi sám sobě šéfem? :D Já ušetřil dost na zvukáčích tím,že kupuji Uhenbrocky,ale zvuk SVT má pouze ESU. :?

Ministerstvo je domácí rozpočet :D pěkný odkaz hmmm

Mel by jsi ten odkaz zkopirovat do emailu pro Jeziska, jeden nikdy nevi :mrgreen:
TT - digital, CD, ZSR a OBB, epocha V a VI, Digitrax a JMRI
Jiri Dvoracek

Příspěvekod workous » úte 02 srp, 2016 7:20 pm

Dík Jiří za tip :D
workous

PředchozíDalší

Zpět na Modelové kolejiště