Ahoj,
chápu,že se snažíš zvýšit terén, ale ten obrubník není dobrý nápad.
1. Obrubníky jsou spíš městská záležitost.
2. Pokud správně chápu, tak silnice bude níž, než terén mezi obrubníkem a příkopem. Jak potom odteče voda do příkopu? Musíš tam udělat kanalizační vpusti. A kdo by se kopal s kanalizací a stavěl s obrubníky, když voda může ze silnice sama odtéct do strouhy a pryč.
Obrubníky bych radši ohradil nakládací plochu směrem okolo koleje. Viz foto 1
Smrková lišta je pro daný účel výborná. Hodí se též, kdybys chtěl udělat nástupiště jednostranná - foto 2
Co se týká skladiště klidně ho tam přidej. Tím stanici nepřeplácáš. Spíš dej pozor na ty další stavby. Třeba autokemp u rybníčku už by byl trochu moc

Pro nakládkovou plochu se hodí spíš dlažba než panely, nebo stačí uježděný štěrk.
Na fotce 1 je vidět řádková dlažba, kterou jsem dělal ručně, protože prodávané imitace dlažby se mi nelíbily. Vrstvu tmelu tl. cca 1mm jsem nechal zavadnout. Pak jsem udělal žiletkou pro tenké spáry nebo odlamovacím nožem pro silnější spáry, řezy kolmo ke kolejím. Neřezal jsem podle pravítka, ale jen od ruky, dá se to udržet. Tím vznikl rastr téměř rovnoběžných spár, které znázorňovaly jednotlivé řádky dlažby. Pak jsem začal komo k nim krátkou čepelí řezat krátké spáry, vždy mezi dvěma rovnoběžkami. Tím vznikly jednotlivé kostky. Rovnoběžné řezy jsem odsazoval, abych naznačil překládání dlažebních kostek. Zavadlý tmel se okolo řezů lehce stlačil, takže vzniklo zaoblení kostky. Pokud se mi některé místo nepovedlo, byla možnost ho přetáhnout znovu tmelem a opravit, nebo jsem ho použil k naznačení poškozené dlažby. Zavadlé kostičky jdou případně opatrně vydloubat. Celek jsem přebarvil světle šedou v malých tazích, aby mi nevznikla jednolitá plocha. Některá "poškozená" místa jsem opravil jemným štěrkem. někde jsem přesypal jemným prachem i dlažbu jako naznačení odsypaných materiálů, navátého svinčíku apod. Ještě mi tam schází pár trsů trávy, ale plocha má být hojně používaná, takže žádná divočina.