Michal Šuhajda píše:Měla by smysl, pokud by Ti do koncové stanice vždy dojela lokomotiva komínem napřed a komínem napřed i dojela. To předpokládá točnu i na "druhém konci" tratě (v modelu spíš smyčku)
To jsem předpokládal, myslel jsem to ale tak, že točna na druhém konci tratě je v pomyslné druhé koncové stanici, kterou na panelu nemám. Je mi jasné, že dojedu do koncové stanice a pak si už můžu jen jezdit dokola po hlavní trati, případně ručně předělat loko, šlo by mi ale spíš o to, abych na kolejišti měl točnu a nebyl to nesmysl.
EDIT: Tak jsem - věřte nevěřte -začal zvažovat výhybnu ve skryté části. Čím dýl to kolejiště plánuju, tím víc mi v hlavě hlodá myšlenka, že když už to chci tak bych měl využít možnosti bohatšího provozu bez neustálého ručního nakolejování a oddělávání vozidel. Zamýšlel jsem dokonce skrytou vratnou smyčku (abych mohl pendlovat s párou mezi koncovou stanicí s točnou a fiktivní druhou koncovou stanicí), ale tu tam bohužel asi smysluplně nenacpu (resp. nacpu, ale už tam nenacpu propojení do oválu s druhým zhlavím), aniž bych se připravil o možnost se nějak dostat dovnitř v případě vykolejení ve skryté části. Odnímatelné nadloží moc nepřichází v úvahu, s odnímatelnými částmi zadní stěny počítám. Ještě budu procházet plánky a zkoušet, třeba z toho něco bude.
EDIT2: A zde varianta s vratnou smyčkou. Takové kolejiště už by nabídlo řadu modelovějších způsobů ježdění, ve skryté části se také mohou vyhýbat vlaky, i když se jeden vrátí...jenom musím promyslet dobře tu skrytou část (šedá trať), abych se tam v případě potřeby dobře dostal.