Dlhý čas som sa hral s tým ako realisticky vytvoriť bazén na úžitkovú vodu. Predstava je taká, že pri bazéne bude končiť potrubie, z ktorého bude vystrekovať voda do bazéna tak ako to býva pri lagúnach a haldách.
Steny bazéna sú vyrobené z tenkej preglejky, na ktorú som naniesol sádru. Spravil som v podstate betónovú stenu. Po zaschnutí som nastriekal na steny granitový sprej. Dve vrstvy a konečný efetk som ešte dotrel šedou olejkou a troška patiny Agama hlína.
Následne som do bazéna (na dno som umiestnil imitáciu blata, ktoré aj tak nie je vidno) začal liať Noch dvojzložkovú vodu. Po zaschnutí som začal nanášať efekt vĺn (Noch water effect), ktoré som po zaschnutú na niektorých miestach vrstvil. Zamaľoval som jemne bielou olejkou nanesenou na servítku. Vytvorilo to efekt peny na hladine. Viac je na ľavej strane, kde bude stekať voda (až čo mi príde materiál na potrubie)
Posúdte sami, či je to dobré.

troška som aj improvizoval a keďže som dostal kontajnery od Zaza neskôr, pred tým som si upravil dva 45 stopové kontajnery ako Black Boxx. Samozrejme je to len imitácia, reálne kontajnery sú 20 stopové.