S pozdravem Zdeněk
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
workous píše:Teda jsem nadšen máš to moc pěkné pokud mohu tykat....je vidět, že máš cit pro barvy a detaily krajiny což je hrozně důležité - položit koleje to jde snadno toho jsme tu svědky často ....., aby mělo kolejiště tu duši a hloubku co je vidět u tebe těch tu moc není navíc to "velké měřítko" tam je to obzvláště těžký úkol. Držím ti place ať ti jde jako doposud.
S pozdravem Zdeněk
HonzaM píše:Velice pěkně provedené detaily, paráda. Ty stavby (nádražní budovy i ostatní budovy), stromy a další vegetace jsou všechno vlastní výroba? A jaký je konečný layout? Z Tvého webu mi to není jasné.
HonzaM píše:Tedy varianta 7. Tahle varianta se mi líbí, jen bych se trochu bál přístupnosti levé smyčky. Vzhledem k tomu že je pod nádražím, nebude možné odklopením horního dílu získat ke smyčce přístup. Na mém kolejišti (je to také N) mám všechny tunely odnímatelné a už se mi to mnohokrát osvědčilo - většinou kvůli uvízlé mašině v dúsledku špatného odběru proudu, vyjímečně i kvůli vykolejení. Předpokládám, že tunel nad pravou smyčkou bude odnímatelný.
Koleje v nádraží jsou dost krátké, ale vzhledem k tomu, že jde o vedlejší trať, rychlíky zde asi jezdit nebudou (u těch by opticky vadilo i "lámání" v obloucích), tak to vadit nebude.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků