Černá barva -spodní trať do skrytaku
Červená barva-horní trať do koncové viditelné stanice

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
chameleon píše:Milane moc pěkný plánek!!![]()
Apropo snažil jsem se na webu najít plánky uváděných stanic, ale bez úspěchu. Nemáš nějaké materiály? Mám na mysli Bf Papenau,Bf Rennstieg, Bf Espenstadt atd.. Moc rád bych je zkouknul. Ortofoto jsem našel jen Rennsteig, ale zhlaví je zrovna ve stínu stromů
chameleon píše:Milane moc pěkný plánek!!![]()
Apropo snažil jsem se na webu najít plánky uváděných stanic, ale bez úspěchu. Nemáš nějaké materiály? Mám na mysli Bf Papenau,Bf Rennstieg, Bf Espenstadt atd.. Moc rád bych je zkouknul. Ortofoto jsem našel jen Rennsteig, ale zhlaví je zrovna ve stínu stromů
diego.dan píše:Dneska naveřer to dám do Wintracku a postnu.Děkuji všem za pomoc a rady.
Trochu mě děsí ten "angličan" v záhlaví ale zase to má mnohem více provozních možností.
Michal Šuhajda píše:Tak jsem zvědav, kdo mi první vpálí, že existuje řešení úvraťové stanice s angličanem, protože ho vykoukal tady v pláncích Rennstiegu a Pappenau
milan ferdián píše: ..... tam ty staničky jsou.Není třeba tunelu,je to obyčejná mezilehlá stanice o dvou dopravních a jedné manipulační/skládkové koleje.Než ,ale souprava vyjede ,lokomotiva musí objet soupravu.Takto připravena začne souprava couvat ,aby byla celá souprava mezi koncem šturcu a výhybky,která určuje odjezd novým směrem.Stojí zde návěstidlo.Výhybka není součastí zhlaví mezilehlé stanice.Trať novým směrem silně klesá. ......
Jarda H. píše:milan ferdián píše: ..... tam ty staničky jsou.Není třeba tunelu,je to obyčejná mezilehlá stanice o dvou dopravních a jedné manipulační/skládkové koleje.Než ,ale souprava vyjede ,lokomotiva musí objet soupravu.Takto připravena začne souprava couvat ,aby byla celá souprava mezi koncem šturcu a výhybky,která určuje odjezd novým směrem.Stojí zde návěstidlo.Výhybka není součastí zhlaví mezilehlé stanice.Trať novým směrem silně klesá. ......
Takže to, co nakousl Michal Š. a popsal dost výstižně Milan F. () je tady, pro názornost těch, co nemají příslušnou příručku nebo .... :
http://jerry62.rajce.idnes.cz/Planky/#A3_str0027.JPG
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků