Spravil som také menšie video, aby bolo vidieť, ako to vypadá. Samozrejme za kvalitu videa sa ospravedlňujem, išlo mi len o pohľad na rozrobené koľajisko.
Dnes som začal s úpravou šachty Mayer2, okolie. Skládka dreva a iných materiálov potrebných do bane a zároveň som konečne doplnil aj bočnú kamennú stenu trafostanice. Ešte schody k bočným dverám, bezpečnostné tabuľky a je hotovo.
Súdruhovia konečne umiestnili schody a výstražné tabuľky k trafostanici. Ešte umiestniť kandeláber a dopracovať roh budovy.
A zde vidíme súdruhov pri diskusií o plnení plánu na 127% pri príležitosti dňa otvorených dverí kolchozníkom z ZSSR v rámci Československo-Sovietskeho priateľstva. O čom tak súdruhovia asi diskutujú, žeby o nedostatku dreva na banské výstuže?
PO dlouhé době se zasy ozývám. Mám teď hodně práce s modely na zakázku, takže důlní výroba stojí, nicméně jsem dnes začal řešit zakázku na jeden stroj, který část svého života v ocelárnách strávil. Zde náhled boku kabiny.
Tak na ten stroj sa teším, zaza, prezradíš mi, kto to je ten, kto si to objednal? Zisti, či je to nejaký hutný fanatik alebo prečo si to objednal, nech viem, kto je konkurent.
E27:Žádné kolejiště nemá,tedy zatím ne a nevím že by měl v plánu něco budovat.Je to spíše sběratel toho co se mu líbí.Z vozidel vím že má rozestavěný vůz na strusku.