Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Barbucha píše:Už jsem pochopil, proč mi to jde tak pomalu. Nemám vnoučka!
hank61 píše:Barbucha píše:Už jsem pochopil, proč mi to jde tak pomalu. Nemám vnoučka!
Pavle. Já taky nemám vnoučka![]()
![]()
Zdravím z Šumavy.
Jiri Dvoracek píše:To budou zlate balvany?
Barbucha píše:Už jsem pochopil, proč mi to jde tak pomalu. Nemám vnoučka!
miroslav lengyel píše:Jak to bylo v té pohádce,kdybych nebyl hlupákem,nestal bych se medvědem?Dnes jsem začal pracovat na panelu,přišrouboval jsem rám k rámu kolejiště,porovnal kabely,aby to mělo štábní kultůru,nasadil desku na rám panelu,vyvrtal díry a.......
tlačítkové spínače nikde.
No nejsem já k...t?
Hlavně,že jsem si koupil tlačítka na návěstidla,která ještě tak půl roku potřebovat nebudu,ale ta na stavění vekslí(vlakových cest)jsem nekoupil.
No nic,myslel jsem,že veksle budu stavět černými tlačítky,ale holt zůstanu zase u červených
ta ještě nějaká mám a k návěstidlům je potřebovat nebudu,protože ta se budou přestavovat na STŮJ automaticky průjezdem vlaku.Tedy jestli se zadaří a zeťák mi je ještě letos vyrobí,protože když se konečně rozhoupal,tak zjistil,že mu schází nějaká chemie,aby ty plošňáky mohl vyrobit.
miroslav lengyel píše:Jo důchodový věk,ještě 9 let.Spíš jsem myslel nevím na co.
Ale o nic nejde,teď mám do středy večer o "zábavu" postaráno,takže žádný stres.
milan ferdián píše:miroslav lengyel píše:Jo důchodový věk,ještě 9 let.Spíš jsem myslel nevím na co.
Ale o nic nejde,teď mám do středy večer o "zábavu" postaráno,takže žádný stres.
Míro,ty se mi s Barbuchou líbíte.Věční optimisté,tak ať vám to dvěma,co nejdéle vydrží.![]()
Uživatelé procházející toto fórum: playback, Tempotaxi a 3 návštevníků