návrat

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: návrat

Příspěvekod Barbucha » sob 11 črc, 2015 5:22 pm

Už jsem pochopil, proč mi to jde tak pomalu. Nemám vnoučka!
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod hank61 » sob 11 črc, 2015 5:33 pm

Barbucha píše:Už jsem pochopil, proč mi to jde tak pomalu. Nemám vnoučka!

Pavle. Já taky nemám vnoučka :-) :-) :-) Zdravím z Šumavy.
Celoživotní hračička ;-)
https://hank61.rajce.idnes.cz
hank61

Příspěvekod Jiri Dvoracek » sob 11 črc, 2015 5:44 pm

To budou zlate balvany? :-D
TT - digital, CD, ZSR a OBB, epocha V a VI, Digitrax a JMRI
Jiri Dvoracek

Příspěvekod miroslav lengyel » sob 11 črc, 2015 5:50 pm

hank61 píše:

Pavle. Já taky nemám vnoučka :-) :-) :-) Zdravím z Šumavy.

Ale ty jsi Stachanovec. :lol:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » sob 11 črc, 2015 5:50 pm

Jiri Dvoracek píše:To budou zlate balvany? :-D

Nikoliv balvany,ale valouny :D ještě to není hotové. :idea: :wink:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » sob 11 črc, 2015 5:51 pm

Máš dcerku ve stejném věku nebo o málo starší,tak ji zapřáhni. :D
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » pon 13 črc, 2015 5:33 pm

Jak to bylo v té pohádce,kdybych nebyl hlupákem,nestal bych se medvědem? :idea: Dnes jsem začal pracovat na panelu,přišrouboval jsem rám k rámu kolejiště,porovnal kabely,aby to mělo štábní kultůru,nasadil desku na rám panelu,vyvrtal díry a....... :shock: tlačítkové spínače nikde. :o No nejsem já k...t? :oops: Hlavně,že jsem si koupil tlačítka na návěstidla,která ještě tak půl roku potřebovat nebudu,ale ta na stavění vekslí(vlakových cest)jsem nekoupil. :twisted: No nic,myslel jsem,že veksle budu stavět černými tlačítky,ale holt zůstanu zase u červených :D ta ještě nějaká mám a k návěstidlům je potřebovat nebudu,protože ta se budou přestavovat na STŮJ automaticky průjezdem vlaku.Tedy jestli se zadaří a zeťák mi je ještě letos vyrobí,protože když se konečně rozhoupal,tak zjistil,že mu schází nějaká chemie,aby ty plošňáky mohl vyrobit. :roll:
miroslav lengyel

Příspěvekod milan ferdián » pon 13 črc, 2015 5:52 pm

miroslav lengyel píše:Jak to bylo v té pohádce,kdybych nebyl hlupákem,nestal bych se medvědem? :idea: Dnes jsem začal pracovat na panelu,přišrouboval jsem rám k rámu kolejiště,porovnal kabely,aby to mělo štábní kultůru,nasadil desku na rám panelu,vyvrtal díry a....... :shock: tlačítkové spínače nikde. :o No nejsem já k...t? :oops: Hlavně,že jsem si koupil tlačítka na návěstidla,která ještě tak půl roku potřebovat nebudu,ale ta na stavění vekslí(vlakových cest)jsem nekoupil. :twisted: No nic,myslel jsem,že veksle budu stavět černými tlačítky,ale holt zůstanu zase u červených :D ta ještě nějaká mám a k návěstidlům je potřebovat nebudu,protože ta se budou přestavovat na STŮJ automaticky průjezdem vlaku.Tedy jestli se zadaří a zeťák mi je ještě letos vyrobí,protože když se konečně rozhoupal,tak zjistil,že mu schází nějaká chemie,aby ty plošňáky mohl vyrobit. :roll:

Proč rovnou nepřiznáš,že se ti blíží důchodový věk nebo ten Němec? :mrgreen:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod miroslav lengyel » pon 13 črc, 2015 7:11 pm

Jo důchodový věk,ještě 9 let. :x Spíš jsem myslel nevím na co. :roll: Ale o nic nejde,teď mám do středy večer o "zábavu" postaráno,takže žádný stres. :D
miroslav lengyel

Příspěvekod milan ferdián » pon 13 črc, 2015 7:42 pm

miroslav lengyel píše:Jo důchodový věk,ještě 9 let. :x Spíš jsem myslel nevím na co. :roll: Ale o nic nejde,teď mám do středy večer o "zábavu" postaráno,takže žádný stres. :D

Míro,ty se mi s Barbuchou líbíte.Věční optimisté,tak ať vám to dvěma,co nejdéle vydrží. :D :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod miroslav lengyel » pon 13 črc, 2015 7:56 pm

milan ferdián píše:
miroslav lengyel píše:Jo důchodový věk,ještě 9 let. :x Spíš jsem myslel nevím na co. :roll: Ale o nic nejde,teď mám do středy večer o "zábavu" postaráno,takže žádný stres. :D

Míro,ty se mi s Barbuchou líbíte.Věční optimisté,tak ať vám to dvěma,co nejdéle vydrží. :D :wink:

Milane díky,já jsem věčný optimista. :D A tobě ať to jde taky od ruky,už jsi začal budovat? :idea:
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » pát 24 črc, 2015 8:29 pm

Tak jsem dnes vyměnil 2 reverzní moduly a trošku zelenil,vypotil jsem u toho asi tak 5 l kýbl,je to hnus. :twisted:
miroslav lengyel

Příspěvekod Barbucha » sob 25 črc, 2015 8:09 am

Tak já jen vyzkoušel a roztřídil pár mašin, některé budu ještě rozebírat a mazat, případně vymejšlet kinematiky nebo NEM šachty. Že bych pájel nějak nepřipadá do úvahy, to bych neměl jak vyvětrat, tak čekám.
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod miroslav lengyel » sob 25 črc, 2015 8:42 am

Pájení mi nijak nevadí a člověk se u toho tolik nezpotí. :D Teď jsem se pustil do začištění starého a vyjímatelného dílu,ale je to běs.Jednak jsem splavenej jak kůň a taky mi začínají padat záclony po noční.Ještě chvilku posedím a půjdu zavřít oko,protože večer jdu znovu. :evil: Něco málo jsem stihl i vyfotit. :P
http://lengy.rajce.idnes.cz/Pristavek#109.jpg
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » ned 26 črc, 2015 1:12 pm

Tak zase maličký posun vpřed.Více tady http://lengy.rajce.idnes.cz/Pristavek#114.jpg Ta silnice od Fallera je perfektní http://www.faller.de/App/WebObjects/XSe ... aster.html
Přílohy
114.jpg
miroslav lengyel

PředchozíDalší

Zpět na Modelové kolejiště