Ano 14mm je šíře plastové osy mezi koly s kabina sanitky je přes podvozek.
GT Golf rozměry
Osa 12mm Přední osa není nalepena na podvozku, mezi přední a zadní osou 29 mm kolo má průměr 7mm, šíře podvozku je 17mm .
Radku mohu změřit i další vozy .
"H0-analog - V SBB" "Faller Car System" "Moduly sekce N"
Jo díky,ale zajímají mě jen malé a střední vozy H0 které by šly předělat na střední a velké vozy v TT.
Hlavně mě zajímá průměr kola a šíře od levé poklice po pravou poklici.
Předělávka autobusu se chýlí ke konci,už je vše napasováno do upraveného podvozku propojeno a zpojízdněno.
Právě stříkám kastli na červenobílo ,osadím brzdová světla a pošlu fotky.
Golf GT Levá Pravá poklice 18 mm průměr kola je 7mm změřil jsem osičku na které je ozubené kolo a čep u předního kola mají 0,5 mm .Radku a myslím si že by šli kolečka přendat.
Sanitka Levá Pravá poklice 22 mm průměr kola je 8mm změřil jsem osičku na které je ozubené kolo a čep u předního kola mají 0,8 mm
Určitě by šlo z té sanitky z obou stran opilovat plast jedná se cca 2 mm z každé strany
Dostal jsem AUTO TRANSPORT od Herpy tak hledám motorek o průměru tak 6-7 mm se šnekem a ozubené kolečko 30:1
Radek Mende píše: ..... Přinesu ti ukázat můj autobus.
A že vám do toho zasahuji chlapi ! Nechceš se pochlubit fotkama na tomto fóru třeba v sekci "Mám rozestavěno" Může to tam být jako trvale doplňovaná fotogalerie - co ty na to ?! Praktická ukázka modeláře, který si buduje Ro-La systém v TT sám přestavbou z H0
Radku včera jsem se chtěl ještě zeptat na ty světla u tvého autobusu jakým způsobem si je dělal .Chtěl bych podobným způsobem udělat světla na náklaďáky .Díky
Tím to setem http://eshop.t-online.de/epages/Store3. ... oducts/017 bude autobusu vybaven reálnými efekty blinkr ,brzdové světla , zpomalení motoru, Kdyby měl někdo možnost tuto sadu koupit měl bych o ní zájem .Nemám možnost ji zakoupit.Dejte prosím info. díky