digital Roco ma perfekne popisany navod.
ja mam tento set
http://www.modely.biz/modelova-zeleznic ... 132-dr-tt/
ROco predstavil dalsi set pre TT, je tam BR120+4 kontajnerove vozne, ale neviem kedy bude v predaji.
Skus si pozriet akysi simulator toho ovladaca. Tusim je na stranke roco.cc alebo na modely.biz uz si nepametam, ale skusal som to najprv na nete, ako to funguje.
Alebo.....pri kupe poziadaj predavaca (priplat si) a nech ti loko naprogramuju priamo v obchode. Ty to uz len polozis na kolaje, prepises meno lokomotivy a ides....
Ja som zvolil cestu - lokomotivy DCC - vyhybky manualne. Niekde tu na fore bola v novembri debata o stavani vlakovej cesty na tlacitkovom panely. V tej debate je aj schema zapojenia. Ja som sa inspiroval tou debatou. Neskor budu aj vyhybky ovladane DCC ale este nie su financie.
Mas jednu velku vyhodu, sortimnet v obchodoch je v CZ neporovnatelne iny ako tu na SKK, ale chlapci sa snazia, len vela veci treba objednavat a potom len cakam a cakam.
Ja som mal nekonecny problem najst v obchodoch umbru palenu a umbru prirodnu. ALe uz mam.........a uz patinujem po veceroch
Ja mam zatial 5x sergej ČSD + 1xBR120 + 1xBR132 vsetko od Roco. Sergej od Roco je o generaciu lepsi ako sergej od tillig-u. Planujem dokupit 1 alebo dva kusy T435, jednu rosnicku a spekulujem nad maloseriovym vyrobkom nejakej T478.2 alebo T478.3-4. Vozne najdes vo firme Loco.
Ked som zacal stavat, vsetky nove "modelarske technologie" som skusal v buducom tunely. Tam som sa vyhral s farbami, so strkom, s posypom, s travovymi kobercami.
Inspiraciu som mal na strankach houmrovy vlaky. Ten "majster" tam ma detailne fotky vsetkeho co potrebujes pri stavbe. Obcas kuknem aj do "shimilandu". Obaja maju sice HO, ale to nevadi. MAterialov pre TT je uz hodne.
Ked budes mat nejake otazky ohladom digitalu, ozvi sa, rad ti pomozem.
Peter