Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
josooo píše:Zdravím
Chcel by som už tento rok začať stavať nejaké kolajisko. Priestor naň sa mi však zúžil na rozmer 165X85 cm. Mýslíte si, že na takomto priestore sa dá vybudovať niečo rozumného? (mierka TT) Najradšej by som použil skýťák, odbočnú stanicu, koncovú stanicu. Ale jak skúšam tak všetky tieto veci by sa mi tam nevošli alebo by to bolo dosť prehustené.
Vobec neviem akým smerom sa mám uberať.
chameleon píše:Ahoj josooo,
já bych si vybral kolejiště od Milana, který zde nahrál výše Jarda H., anebo ve velikosti 200x100 bych doporučil Milanovo kolejiště č. 27 Dolní lhota.
josooo píše:Zdravím všetkých
Základný rám pod kolajiskom mám už skoro hotový, len ho treba zmontovať. Ale návrh mojho kolajiska stále v nedohladne. Skúšam stale niečo navrhnuť ale stále sa neviem k niečomu dostať aby sa to vošlo do rozmerov 165x85cm. Tak ma napadá iba jedna vec a to:
Buď postaviť len odbočnú stanicu so skrytým nádražím, a vratnou smyčkou a doplánovať koncovú stanicu ktorú dostaviam neskor ak sa doma uvolní miesto. Čiže plán by mal byť kompletny aj s koncovou stanicou (panel do tvaru ,,L,,)
Alebo druhá možnosť ,,,,moduly,,,
Ak sa niekto skúsený ujme mojho návrhu, budem strašne rád. Alebo privitam prípadné vylepšenia a dotazy.
Zatial díky
milan ferdián píše:josooo píše:Zdravím všetkých
Základný rám pod kolajiskom mám už skoro hotový, len ho treba zmontovať. Ale návrh mojho kolajiska stále v nedohladne. Skúšam stale niečo navrhnuť ale stále sa neviem k niečomu dostať aby sa to vošlo do rozmerov 165x85cm. Tak ma napadá iba jedna vec a to:
Buď postaviť len odbočnú stanicu so skrytým nádražím, a vratnou smyčkou a doplánovať koncovú stanicu ktorú dostaviam neskor ak sa doma uvolní miesto. Čiže plán by mal byť kompletny aj s koncovou stanicou (panel do tvaru ,,L,,)
Alebo druhá možnosť ,,,,moduly,,,
Ak sa niekto skúsený ujme mojho návrhu, budem strašne rád. Alebo privitam prípadné vylepšenia a dotazy.
Zatial díky
No nediv se.Jiný rozměr než je publikován a ta druhá možnost do tvaru L.Připomíná mi to BEZDRUŽICE od nick peklO24.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník