Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Jenda píše:Z kolejí PECO CODE 100 mám oblouky ve skryté části s poloměrem R 400 a dva patrové hobby vozy od PIKA ( http://www.modely.biz/modelova-zeleznice-2/vuz-bmo/ ) s délkou skříně 303 mm za Herkulesem je projíždějí plnou rychlostí i v částech s klesáním 30°% bez problémů. pod 400 nemám oblouky ani ve skryté čísti.
Jenda píše:já ty oblouky s R400 z flexi mám, jen jsem vyřezával plastové propojky mezi pražci aby se mi lépe ohybalo. Koleje jsem fixoval k sádrokartonářské pásce viz Houmer bezbarvým lakem a drží jak skála
milan ferdián píše:Doufám,že jsi jako základní podklad pro kolejiště,nepoužil dřevotřísku
kecu.p píše:Pomohl bych ti, ale jsem teď na návštěvě. Budu míti čas po 21 hodině, tak jestli by ti to vyhovovalo později??? Rád se ti na to podívám. Jen jaká je traťová rychlost na obě dvě tratě ze stanice, která kolej ve stanici je hlavní, pokud tedy nebudou výhybky všechny do odbočkyDále kolik je kolejí dopravní, kolik je kolejí manipulačních, druh zabezpečovacího zařízení, zda se jedná o elektromechaniku, či releovku, jaké máš traťové zabezpečovací zařízení, zda poloautoblok či autoblok ...
kecu.p píše:Tak jsem udělal návrh stanice pro tebe s návěstidly. Především jsem přeznačil koleje podle skutečnosti .... dříve kolej č. 3 je nově kolej č.1 atd ... k tomu jsem přidal návěstidla od vjezdu L až po vjezd S do reliefu, protože máš stanici s obloukovým zhlavím, je traťová rychlost změněna na 40 km/h ale nemusíš to dodržet. Z nové 1. koleje můžeš použít buď návěstidla co jsem navrhnul a nebo pouze 3 světelné bez spodní žluté. Ke vjezdům samozřejmě ještě náleží předvěsti. Vjezdová návěstidla jsou navržená jako 5ti světelná, kde zelená nikdy nesvítí. Pokud použiješ ty 3světelné návěstidla, tak i na vjezdu bude svítit zelená ...
Tady máš odkaz
http://rajce-jrajcani.rajce.idnes.cz/St ... _Janka.jpg
Kdyby se ti to zdálo malé, mohu ti potom zaslat na email větší obrázek.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků