Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Ferda píše:Pokud to budeš umět, tak by bylo rozumné ještě zakulatit pravý dolní roh. Není nad to, když si v zápalu boje narazíš kyčel a navíc způsobíš zamětřesení na panelu.![]()
Vím o čem mluvím. Dítě má v pokojíčku stůl umístěný vůči dveřím přesně stejným způsobem.
Tomáš píše:Já byl teď každej den v práci a koukal jsem na to vždycky na telefonu 5x5cm. Až nyní jsem si to stáhl všechno do PC a koukám na to na monitoru.
Myslel jsem to tak,jak jsem to zakreslil do obrázku. Takže ČERVENĚ. Pokud si někdo myslel,že bych to zařízl,tak jak je naznačeno ZELENĚ, tak to mě skutečně nenapadlo.![]()
Budu to muset skutečně pořádně nastudovat a až si všechno vytisknu a rozložím,bude to určitě víc zřejmé.
Barbucha píše:Tome v klidu. Já už hlášky doma nevnímám, aspoň mi do bytu nelezou nějaký cizí slepice a jestli to kolejiště dostavím za dva roky nebo za dvacet let, je úplně jedno. Hlavně že je na čem se odreagovat. Já si myslím, že není potřeba závodit s Honzou. A kdybys náhodou měl chmury, začni z drátů dělat stromečky, to tě zabaví a jak jsem se koukal na část plánku, máš co dělat do vánoc
.
miroslav lengyel píše:Barbucha píše:Tome v klidu. Já už hlášky doma nevnímám, aspoň mi do bytu nelezou nějaký cizí slepice a jestli to kolejiště dostavím za dva roky nebo za dvacet let, je úplně jedno. Hlavně že je na čem se odreagovat. Já si myslím, že není potřeba závodit s Honzou. A kdybys náhodou měl chmury, začni z drátů dělat stromečky, to tě zabaví a jak jsem se koukal na část plánku, máš co dělat do vánoc
.
Ne že bych ti nepřál,ale ten druhý časový údaj bych možná drobátko poupravil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků