Ahoj Tome, barvu jsem si napsal na seznam do CR a vyzkousim

Kdyz uz Te tady mam, Ty jsi takovy ten muj zahranicni radce, mel bych jeste dve otazecky.
A) umisteni navestidel - zkusil jsem si neco na necisto pomoci spejli (viz obrazek 1). Navestidla jsem se snazil umistit tak, aby byly pred nameznikem a vpravo

Muzu to tak nechat a nebo to mam nejak posunout? Prece jenom drazni predpisy mi nic nerikaji.

Jeste dodavam, ze vsechna navestidla budou trpaslici. U prvni a pate koleje od stanicni budouvy seradovaci a na kolejich dva, tri a ctyri trpaslici cervena,bila. Zbytek jsou trpaslici seradovaci.
B) umisteni nastupist - taky jsem si zkusil na necisto polozit nastupiste. Rozhodl jsem se pro ty Sudop od ES pecky, odkaz jsem tady uz nekde daval. Opravdu nejsu schopen si je sam vyrobit

To s tim K uprosted jsou konce (delka 29mm), ty s tim krizem jsou prechody (delka 50) se snizenou hranou a zbytek budou stredni dily az k okraji desky (delka 82mm). Asi je blbost mit nastupiste u prvni a pate koleje, kdyz jsou manipulacni, ze? V pripade, ze ano, tak se to snaz prehlednout

Musi vsechny nastupiste zacinat stejne a nebo to muze byt ruzne posunute, jak to mam ja (viz obrazek 2)? A jak umistit prechod? Aby byl na konci vypravni budovy a nebo jak ukazuje ta druha sipka (viz obrazek 3)?
Diky moc
Jirka
PS: Namezniky jsou jenom polozene kusy papiru pro orientaci, aby se nekdo nezhrozil