Jak se tak dívám zpátky v tématu, tak jsem se tu nezmínil o svém rozmyšleném úmyslu stavět kolejiště.

Desku použiji pro dvě dopravny v oblouku zakončené trojkolejnou skrytou stanicí ve smyčce. Obě dopravny budou průjezdné při provozu se segmenty Luhačovic. Při neopropojení bude "Horní" koncová. Při plánování této verze kolejiště jsem vycházel ze skutečných zásob kolejiva, zvlášt výhybek. Dále jsem se snažil vést trati co nejjednodušeji, tj. s co nejméně mimoúrovnovými kříženími. Minimální výška mezi tratěmi je cca 65 mm v levé části SN.
Popíšu kolejiště tedy od "Horní". Leží na nivelitě 150 mm. Délky kolejí zleva jsou cca 150, 130, 120 a 120 cm. Za stanicí následuje oblouk o poloměru 350 mm, poté 400 mm. Trat´ v celém úseku až do "Dolní" klesá spádem příjemných 30 promil. Je pravda, že tratová kolej je docela dlouhá (od výhybky po výhybku cca 5 m), ale pro mě je toto přijatelnější, než tobogán, na který si netroufnu. Dostáváme se do "Dolní". Ta je i se skrytým na nulové výšce. Tady jsou délky kolejí 100 - 130 cm. Pokračování této stanice jsem udělal dvojkolejné do tunelu. Před ním je použita symetrická EW3 (původně úplně k jinému účelu...) a za ní oblouková výhybka. Myslím si, že takto řešené zhlaví nevypadá špatně. Koleje žluté barvy jsou již položeny. Z "Dolní" pokračujeme do trojkolejné skryté smyčky, kde délka kolejí zevnitř je 230, 215 a 235 cm. Dostatečné i pro dlouhé soupravy. Možná by se hodilo rozdělit koleje na půl a tím získat oddělené úseky pro přepnutí polarizace bez modulu zpětné smyčky, tudíž se zastavením - to zatím neřeším, nejdřív plánek.
Zůstaly mi dvě pravé EW2, kam s nimi? Kde by se hodily kusé koleje, co myslíte? Ten vnitřní "rám" (190x110cm) je pouze moje ohraničení, kam až ke kraji si můžu dovolit dát výhybky, kvůli mechanickým táhlům. Děkuji za jakékoliv připomínky, i ty kritické.
Tady jsou obrázky; skrytá smyčka s "Dolní"´, "Dolní" s tratí a "Horní" a 3D pohled na zhlaví "dvojkolejky" v tunelu.
http://suvis754.rajce.idnes.cz/stavba_k ... _casti.jpg