Ahoj, jeste bych mel panove asi tri otazecky. Sice to asi patri do zacatecnickych otazek, ale nechcu to tam moc plevelit
a) nameznik - kdy se pouziva obycejny nameznik a kdy nameznik konec vlakove cesty? Kdyz mam koncovou stanici, tak by tam mel byt ktery? Nebo kdyz mam na konci kazde dopravni koleje navestidlo cb a nebo mb, tak muzu mit normalni nameznik, pokud mne tedy wikipedie neklame?
b) podlozi - lze pouzit v koncove stanici bily sterk pod koleje a nebo to bude jako pest na oko a bily se pouziva vetsinou u betonovych prazcu na modernizovanych tratich?
c) Taurus - je nejaky zasadni rozdil ve zpracovani mezi Taurusem od Tilliga a od Pika, teda krome skoro trojnasobne ceny? Nebo od Pika neni osvetleny a nebo jak to je?
d) Digitalni ozvucena masina - chtel bych si ted za 14 dni koupit v CR digitalni masinu se zvukem. Jelikoz uz tri brejlovce mam (zatim analog, ale beru je domu a posilam jednomu hodnemu panovi, aby mi je zdigitalizoval a ozvucil), tak padla volba na Bardotku (nebo polomacenou, nebo jak se ji nadava

). Nejaky tip na dobry obchod a eventuelne od ktereho vyrobce? Cetl jsem obe diskuze a nic jsem se z toho, krome vzajemneho pomlouvani a hazeni spiny, nedozvedel. Je mi fakt jedno, jestli ma nekteta tlusta madla, nebo nekde neco chybi ci prebyva. Zajimaji mne jenom jizdni vlastnosti a ozvuceni.
Jinak jsem jeste trosku pokrocil. V cele vesnici Drinov byl polozen novy asfalt

U lesa zatim na necisto je silnice osazena svodidly. Zkusil jsem si udelat volnou skladku z betonovych panelu z modelovaci hmoty

A taky jsem natrel vsechny koleje, bo se mi tam ta cerna na tech prazcich vubec nelibila

Diky moc.
Jirka