Myšpulín píše:je nemají a nevědí, kdy budou. Každopádně je už na netu zdražily.
Sice OT, ale řeknu to naplno: "Géčka" - vetešníci. V době nedávné jsem s těmito firmami obchodoval a znal některé jejich nákupčí a dodavatele.
Výsledek?
Půlka věcí v katalozích jen obrázky výrobků, se kterými se vůbec nepočítalo do prodeje, další spousta neperspektivních položek, čili pokud jste si navrhli ňákej plošák a vrazili do jeho sériové výroby drobný stotisíc a po té zjistili, že prodejcovo ubezpečení o dodávce té konkrétní součástky nelze pochybovat, jste ty plošáky nakonec nanosili do kontejneru, protože nezáměnná součástka se záhy ocitla na seznamu neperspektivnívh položek...a takhle by se dalo pokračovat.
Toho čudlu by byla škoda, je na to jak dělaný. Ani ze dřeva se ho nevyplatí pižlat, nebo bastlit nějakou stylovou páčku a ani odlívat. Spíš to vypadá, že někdo v Polsku, nebo Asii vylisoval těch čudlů dva pytle a teď se toho horko těžko zbavuje a formy dávno přetavil. A naráz si nějakej vláčkař z česka vzpomene, že jich che tucet, po něm další čtyři a teď ty dva pytle narychlo stahujte ze skladů po celym světě.
škoda, lepší točítko jsem zatím nenašel
konec OT
Držím palce Jeňo. Dle tvého popisu situace jsi zcela jasně v procesu dozrávání (toho modelářského). Neboj, jdeš správnou cestou, taky jsem tudy taky prošel