TT kolejiště 455x360cm

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: TT segmentové kolejiště do L 445x360cm

Příspěvekod miroslav lengyel » pát 08 kvě, 2015 9:52 am

Barbucha píše:Holt, nikoliv hold, pokud neholduješ otáčení.
Nic si z toho nedělejte, taky pracuju, ale odpoledne vyrazím s Příšerou na kole. Drátuju jen po večerech. Ale už mi svítí fšecky semtamfóry. Už jen vjezdovky a je vymalováno.

Že ti svítí semafory je jedna věc,druhá věc co na to vlaky,aby ty návěstní znaky také respektovaly. :D A když už opravuje š druhému chybky v textu,tak je oprav všechny a nedělej je sám. :mrgreen: A jinak návěstidla zobrazují návěsti,ne vlakovou cestu. :idea:
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod milan ferdián » pát 08 kvě, 2015 9:59 am

miroslav lengyel píše:A jinak návěstidla zobrazují návěsti,ne vlakovou cestu. :idea:

To já vím,jen nevím jak je Barbucha kovaný v předpisech :wink: .Míro musíš rozlišovat.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod miroslav lengyel » pát 08 kvě, 2015 10:02 am

milan ferdián píše:
miroslav lengyel píše:A jinak návěstidla zobrazují návěsti,ne vlakovou cestu. :idea:

To já vím,jen nevím jak je Barbucha kovaný v předpisech :wink: .Míro musíš rozlišovat.

Nesmíš Pavla tak podceňovat,elektrika mu moc nejde,ale návěsti DDR to on zná. :D
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod milan ferdián » pát 08 kvě, 2015 10:04 am

miroslav lengyel píše:
milan ferdián píše:

Nesmíš Pavla tak podceňovat,elektrika mu moc nejde,ale návěsti DDR to on zná. :D

To není české kolejiště v pohraničí :o :o :o Lepší jeď už osvobozovat ten Furt in Wald.Příjemnou službu.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod miroslav lengyel » pát 08 kvě, 2015 10:08 am

milan ferdián píše:To není české kolejiště v pohraničí :o :o :o Lepší jeď už osvobozovat ten Furt in Wald.Příjemnou službu.

To vím taky,že Barbucha nedělá české kolejiště v pohraničí,proto také píšu DDR,tedy správně bych měl napsat Deutsche Reichsbahn. :D
A přestaň mě honit do práce,od toho jsou jiní. :mrgreen:
miroslav lengyel

Příspěvekod hank61 » pát 08 kvě, 2015 10:09 am

milan ferdián píše:
Barbucha píše: Ale už mi svítí fšecky semtamfóry. Už jen vjezdovky a je vymalováno.

No to je nějak málo,jestli jen svítí jako vánoční stromeček :lol: .Já se domníval že již návěstí vlakové cesty :D .

Případné semafory, pokud vůbec ano, tak pouze vjezdové, budu řešit na podzim. Až dorazí foliáže, vymontuju a dodělám rohový segment, kde si tak na jednu sobotu ještě si trochu zadrátuji. Pak nainstaluji nějaká nádražní světla a šmitec. Pájku a dráty nechci do podzimu vidět :D
Celoživotní hračička ;-)
https://hank61.rajce.idnes.cz
hank61

Příspěvekod milan ferdián » pát 08 kvě, 2015 10:18 am

hank61 píše:
milan ferdián píše:
Barbucha píše: Ale už mi svítí fšecky semtamfóry. Už jen vjezdovky a je vymalováno.

No to je nějak málo,jestli jen svítí jako vánoční stromeček :lol: .Já se domníval že již návěstí vlakové cesty :D .

Případné semafory, pokud vůbec ano, tak pouze vjezdové, budu řešit na podzim. Až dorazí foliáže, vymontuju a dodělám rohový segment, kde si tak na jednu sobotu ještě si trochu zadrátuji. Pak nainstaluji nějaká nádražní světla a šmitec. Pájku a dráty nechci do podzimu vidět :D

Když tak návěstidla (kvůli Mírovi) :lol: ,jinak se těšíme na další fotoreportáž. :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod hank61 » pát 08 kvě, 2015 10:28 am

Milane. Co se týče nějakých dalších foto, tak mám na dnešní odpoledne něco v plánu. Pokud to vyjde hodím to večer na web :-)
Naposledy upravil hank61 dne pát 08 kvě, 2015 10:31 am, celkově upraveno 1
Celoživotní hračička ;-)
hank61

Příspěvekod Barbucha » pát 08 kvě, 2015 10:28 am

milan ferdián píše:

Když to svítí, tak to i zapojuje a odpojuje izolovaný úseky, to je snad logický… Funguje i závislost na postavení výhybek. Teprve vjezdovým konečně propojím trať.
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod hank61 » pát 08 kvě, 2015 10:31 am

Barbucha píše:
milan ferdián píše:

Když to svítí, tak to i zapojuje a odpojuje izolovaný úseky, to je snad logický… Funguje i závislost na postavení výhybek. Teprve vjezdovým konečně propojím trať.

Pavle smekám. Na tohle fakt nemám :-(
Celoživotní hračička ;-)
hank61

Příspěvekod Barbucha » pát 08 kvě, 2015 10:34 am

.
Naposledy upravil Barbucha dne ned 10 kvě, 2015 12:49 pm, celkově upraveno 1
Barbucha

Příspěvekod Barbucha » pát 08 kvě, 2015 10:39 am

hank61 píše:
Pavle smekám. Na tohle fakt nemám :-(

Prd na tom je, jen těch drátů je trochu víc, než při ježdění na hubu. Ale koncová stanice už bude střízlivě vybavená. Skupinové odjezdové, vjezdové s předzvěstí a finito. Teď to mám vybavený jak Leipzig Hbf.
Barbucha

Příspěvekod milan ferdián » pát 08 kvě, 2015 7:40 pm

Deutschland :?: :?:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod Barbucha » pát 08 kvě, 2015 8:28 pm

milan ferdián píše:Deutschland :?: :?:

Vždyť to mám vodjakživa v nadpisu kolejiště. Nehledě na to, že jsem to předloni dopsal do rubriky "podpis", takže je to pod každým mým cancem :-)

Takže pro ty, kteří to ještě nerozluštili dělám DR epochu IIIc, s tím že se v 70. roce začalo s přeznačováním vozidel. Vozidla mám z období provozu 1965-1975 (k tomu dvě nezajímavé výjimky). Čili dělám Dederóny :mrgreen: . Žádné ČSD, žádné ČD, žádné pohraničí a žádní nacisti jak Mirek :-D. Mám jen jednu jedinou lokomotivu ČSD a to ještě spíš na ozdobu, než bych s ní kdy jezdil (ostatně nevím co by tahala).
Omlouvám se Honzovi, že mu tu dělám binec, ale už jsme to tu nějak nakousli. Když, tak ať si s tebou domluví úklid.
Barbucha

Příspěvekod hank61 » pát 08 kvě, 2015 8:34 pm

Pavle. Úplně v pohodě :-) I když jsem před chvílí zapochyboval, jestli dělám ještě ČSD :D :D :D
Celoživotní hračička ;-)
hank61

PředchozíDalší

Zpět na Modelové kolejiště