radula63 píše:Vypadá to dobře.
Možná, teda zcela určitě, by měla vjezdová návěstidla být minimálně o délku posunového dílu před kolejovou spojkou. Ve skutečnosti by "kryly" i tu kolejovou spojku.
Nebo je alespoň přemísti těsně před výhybky kolejové spojky. Takhle, jak to máš, to bije strašně do očí. Viz. foto.
Po delší době jsem se opět dostal ke kolejišti a jelikož se budu (jak jsem napsal dříve) zabývat návěstidly, aby byla vyndávací, tak jsem musel (chtě nechtě) přistoupit k větším úpravám na kolejišti a tak budu i řešit návěstidla, co byla za poloviční kolejovou spojkou. Tak jak je na obrázku, posunu je. A nyní dotaz, nebo spíše jak si to představuji. Vjezdová návěstidla posunu "před" výhybky. A teď, kam dát trpaslíky pro posun. A nebo spíš, jestli je tam vůbec dávat.
Tady jsem upravil jednu dřívější fotku. Vjezdová před spojku, první dotaz, jestli mají být ve stejné úropvni, nebo tak jak jsem nakreslil. A pak co s těmi trpaslíky? Nebude stačit pro posun rozsvítit na vjezdovém posun (červená + blikající bílá). Podle obrázku, co dával Miloš_P, tak by mi to dávalo smysl, kdyby byly trpaslíci před výhybkami, ale vjezdová ještě podstatně dál. Ale to už by mi nedávalo žádný smysl, vjezdovka by byla skoro 2 oblouky před vlastní stanicí (a ještě za plánovaným kopcem). No a nebo je tady druhá možnost, na tuhle kolejovou spojku se vyprdnout a nedávat jí tam a pak nechat trpaslíky kde jsou a vjezdová návěstidla v podstatě taky tam kde jsou nyní?