Dostačující délka kolejí je jen chiméra…

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
miroslav lengyel píše:Tak pomalu,ale jistě kupředu a nahoru.Jinak se musím přiznat,že do toho dělení jednotlivých dílů se mi vůbec nechce.
Mám sto chutí na to hodit boba a ať se děcicové jednou starají.
Třeba potom prodají byt i s kolejištěm.
Barbucha píše: A pokud se budu stěhovat, tak jen proto, že budu milionář a to si klidně postavím nový kolejiště.
milan ferdián píše:miroslav lengyel píše:Tak pomalu,ale jistě kupředu a nahoru.Jinak se musím přiznat,že do toho dělení jednotlivých dílů se mi vůbec nechce.
Mám sto chutí na to hodit boba a ať se děcicové jednou starají.
Třeba potom prodají byt i s kolejištěm.
Tedy ty jsi ale rodič.
miroslav lengyel píše:No právě,já jsem rodič a ne mamahotel s fullservisem.:
miroslav lengyel píše:Ještě mě napadlo,že to elektrické propojení jednotlivých dílů by mohl vyřešit digitál o 2 drátech.
Ferda píše:miroslav lengyel píše:Ještě mě napadlo,že to elektrické propojení jednotlivých dílů by mohl vyřešit digitál o 2 drátech.
Tak tohle analogistům nepiš! Stejně by ti nevěřili.![]()
![]()
Ferda píše:miroslav lengyel píše:Ještě mě napadlo,že to elektrické propojení jednotlivých dílů by mohl vyřešit digitál o 2 drátech.
Tak tohle analogistům nepiš! Stejně by ti nevěřili.![]()
![]()
miroslav lengyel píše:pekl024:Troufám si tvrdit,že mé děti by s Tebou nesouhlasily.
Ještě mě napadlo,že to elektrické propojení jednotlivých dílů by mohl vyřešit digitál o 2 drátech.
miroslav lengyel píše:P.S. Nechcete si tu komunikaci Sever-Jih na téma digitál o 2 drátech přesunout někam jinam.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 9 návštevníků