dedo píše:Božééé, živo si to predstavujem - to bude nádhera !!!
Dedo,bude to nadhera-ale kedyyyyyyyyyyyyyy?

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
dedo píše:Božééé, živo si to predstavujem - to bude nádhera !!!
milan ferdián píše:A postoupili jsme ke stanici Dobšinská Ľadová Jaskyňa.Tato stanice je řešena formou balkónu,protože z důvodu požadovaného oblouku přesahuje základní rám kolejiště.V pohodě zde může stát čtyřvozový rychlík z "Y" + lokomotiva.
modeln píše:Milan,zatial asi jedina otazka,ta trat odbocujuca z vyhybky pred Dobsinnou,by nemala byt vedena v tunely,pred dobsinnou je naznaceny tunel.
milan ferdián píše:Rodí se 4.varianta.
modeln píše:milan ferdián píše:Rodí se 4.varianta.
Neblazni uz,viem ze ta svrbi tuska,ale varianta co som si vybral-tak si ju vyborne spracoval,a dokonci ten vrsok-krajinu
dedo píše:držím vám palce chlapi, Milan je expert na tieto vecičky (ak sa pamätáš, pomáhal si aj mne pri plánovaní dedovo enka) a Aleš to stavbou spečatí... normálne to už vidím hotové v plnej kráseJediné čo by som (keby to bolo pre mňa) - chýbala by mi tam dlhšia šíra trať.
dedo píše:držím vám palce chlapi, Milan je expert na tieto vecičky (ak sa pamätáš, pomáhal si aj mne pri plánovaní dedovo enka) a Aleš to stavbou spečatí... normálne to už vidím hotové v plnej kráseJediné čo by som (keby to bolo pre mňa) - chýbala by mi tam dlhšia šíra trať.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků