Na kolejišti jsem pracovat zatím nezačal, neb nejsem stále doma a stejně ještě nemám finální verzi kolejového plánku. Co se týká vlečky, upustil jsem od plynárny i staré strojírny (to mi na dědinu a na tohle kolejiště prostě nesedí), tak jsem se rozhodl (ó, jak originální!

) pro pilu, která tam může víc zapadnout. Nadchlo mě provedení viz moje rajče (1 fotka před tímhle plánkem).
Jinak jsem zjistil, že jsem omylem doposud navrhoval na ploše 120x75, přičemž reálná plocha má 110x73 (zradila mě paměť anebo mi utekl metr - nevím). Inspirován kolejišti výše (výsluní a panel od
krejcih), posunul jsem staničku do oblouku - nějak se mi zalíbila ta koncepce dvou různých poloměrů a sypané nástupiště mezi tím. SN má v této podobě dokonce o pár mm delší užitnou délku kolejí než viditelná stanice - ale nemá smysl si s tím teď hrát na milimetry, nejdřív budu měřit ty soupravy, jak jsem psal...
Jinak s tou strouhou ještě nevím, ale rád bych tam nějakou vodu měl. Stačí cenťák na šířku...prostě normální strouha, jaké vidíme na vesnicích.
Jo, a ta varianta s kulisou se mi nezdá. Trochu jsem si hrál a nenašel jsem verzi, která by mě seděla...
http://rockymk.rajce.idnes.cz/Kolejiste ... aleTT5.jpg