Nějaký čas uběhl a bohužel musím konstatovat, že pro cukrovar v Lenešicích se zatím nepodařilo naschromáždit dostatek informací o provozu v něm. Taktéž plocha cukrovaru a napojení k hlavní trati by byla obtížně dělitelná na smysluplné segmenty, takže jsem práce na něm zastavil. Pokud bude mít někdo zájem o návrh budovy, ať mě kontaktuje, mám docela zmáknutý stavební vývoj cukrovaru a něco nakresleného v Cadu.
No každopádně od myšlenky postavit si cukrovar jsem neupustil a jelikož se mi naskytla poměrně podrobná fotodokumentace jednoho cukrovaru, tak jsem se pomalu pustil do projektování. Fotodokumentace byla pořízená roku 1948, takže cukrovar bude situován do tohoto roku. Nějaké kompromisy jsem musel udělat vzhledem k dělení na segmenty a při vyskládávání z vyhybek PECO CODE55, ale pokušel jsem se držet co nejvíc reality.
Nejsem žádný rychlík, postupně kupuji potřebné koleje a vyhybky, nikam nespěchám

. Postupně začnu tvorbou cukrovarských budov. to je cesta nejmenšího odporu, se stavbou samotného kolejiště začnu , až naschromáždím potřebné množství komponentů kolejiště.
Zde pracovní plán vlečky cukrovaru pro posouzení... záměrně zatím nepíšu jméno cukrovaru, no ale myslím, že to bude lehké
http://www.edisk.cz/stahni/88994/cukrov ... 5.6KB.html