Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
petehasky píše:Ahoj ta nádrž vypadá super Radovane. Už se těším až začneš napouštět. Stavby jako vždy parádní, koukám jak ti to jde od ruky, doufám že si nakonec byl se stromkama spokojenej. Jinak hodně času a nervů do další stavby
E27 píše:petehasky píše:Ahoj ta nádrž vypadá super Radovane. Už se těším až začneš napouštět. Stavby jako vždy parádní, koukám jak ti to jde od ruky, doufám že si nakonec byl se stromkama spokojenej. Jinak hodně času a nervů do další stavby
Ahoj, jasné že ano.Teraz som si objednal pre zmenu kríky, ktorých je v podniku neúrekom.
Voda bude zaujímavá, tiež mám aj troška obavy, pretože najprv musím spraviť okolie, trsy a pod. Vodu chcem prostredníctva pigmentu zafarbiť na hnedozelenú, aby nebolo vidieť dno, preto to dno je len tak, nech ho moc vidieť nieje.
Ďakujem za pozitívne reakcie kolegovia. Je to beh na dlhé trate, predsa len chemičku, ktorá reálne existuje a všetko z veľkého priestoru natlačiť na menší priestor je obtiažne, pretože to musí ako tak logicky na seba nadväzovať.
forex píše:Moje stavba se s Tvoji neda srovnat, ve srovnani s Tebou jsem hardcore amater![]()
A co Ti na MS panelech nevyhovuje, mam je v planu porizovat, tak abych neco nepodcenil?
forex píše:
To je moc zajimave, to je podobna technologiee, jak si zminoval, karton natreny necim piskovanym, ci tak neco?
E27 píše:forex píše:
To je moc zajimave, to je podobna technologiee, jak si zminoval, karton natreny necim piskovanym, ci tak neco?
Ano, ale presne neviem ako sa to dosahuje. Jediné, čo zatiaľ nemecký modelár prezradil je to, že sa jedná o latexovú farbu. Tak som zohnal latexovú barvu a zmiešal s pieskom, ale efekt nebol takýto. Troška sa to podobalo, ale nie je to ono. Tak čakám, či sa ozve alebo nie. Ak nie, skúsim tam ešte jednu ingredenciu primiešať a uvidíme.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník