Míra: Mtbbus pokud se nepletu zprostředkovává TT návěstidla vzor AŽD od fy. Němeček (to jsou ty co má Radek Krupka).
Lajblt: Děkuji převelice, líbí se mi varianta 2 a návěsti už jsou mi jasné

. Mám ještě pár dotazů:
1) Vjezdové návěstidlo - našel jsem na Wikipedii, že by mělo být min. 50 m od krajní výhybky, je to pravda? (v D1 nebo jinde jsem vzdálenost nenašel). Předpokládám, že na levém záhlaví se posunovat nebude.
2) Odjezdová návěstidla - nikde jsem nenašel, jak daleko mají být umístěna (od výhybky, námezníku, atd.)... ?
3) Dolní "hlavní trať" je jenom taková krátká falešná dvojkolejka (to ale pozorovatel nevidí

). Obousměrný provoz se tam nedá realizovat, protože skryté kolejové spojky jsou jednostranné, takže běžně budou vlaky jezdit po "nesprávné" koleji. Chtěl jsem tam dát dvousvětelná oddílová návěstidla Č-Z (podle §29 D1 z r. 1954), byla by navázána na obsazenost kolejových spojek v tunelech. Je to velký nesmysl? Musely by tam pak být hlásky?
4) Má být značena kolej 5a (ta úplně vlevo nahoře) nebo už je brána jako součást vlečky a neznačí se (na Milanově plánku není označena)? Také by mě zajímalo, proč výhybka č. 2 není součást vlečky.
5) Je nějaký kvalitativní rozdíl mezi ES Pečky a Němečkem? Asi to stejně vidím na AŽD, pohybuju se v 70.-80. létech.
Předem díky za vysvětlení!