- Změnit velikost z domckolejitttjuro.jpg (81.97 KiB) Zobrazeno 5090 krát
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Maňa píše:A co tyhle dva plany ? co si myslíte je nutno něco předělat ?
Maňa píše:... jen mi příjde od kolegů divné , když jsem nakresli svůj plánek (ano nebylo to v měřítku ,ale víme že se to dá rozvinout.... vždy vidím tady plánky H0 velikost 2mx1m a je na tom takový vlakodrom že to není ani možný (a ohlas je většinou kladný). Tak jsem zkoušel co napíšou na jiné plánky jiného druhu .... .Tím se nechci nikoho samo. dotknout a děkuji za každou pomoc.
No se "vzorem" to nemá mnoho společnéhoMaňa píše:...Těd navrhuju ten druhý (můj) plán v měřítku a uvidím určitě ale Dýšinu budu mít jako vzor.(nebo ji použiju a udělám SN podle sebe ). Je to mo hezký plán (Dýšina).
Michal Vaniš píše: .... nejsi schopen dosáhnout průjezdného profilu při křížení tratí! Respektive na jednom půlkruhu oblouku nejsi schopen zrealizovat potřebné stoupání ....
Maňa píše:Právě ted koukám jen na Dýšinu a jediný problém je velikost ,není dýšina dělaná na cca 4x2m ? já mám jen 2,5x1,2 takže to tam určo nevecpu .
Maňa píše:....
mezi 1 a 2 urovně by mělo být 5cm a to oblouky mají poloměr 400 takže by to teoreticky šlo ... (prakticky si myslím že taky ano )
Uživatelé procházející toto fórum: TheJaro a 6 návštevníků