Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Nereálné...
Tomáš píše:milan ferdián píše:Nereálné...
já se tak snžím a ty mě to takhle utneš? proč ? ty poloměry se ta nevlezou? já uvažovat tak ře při r 353 stačí plocha tak 750mm..takže kdyby tam scázelo jen pár cm snad by se to dalo zvětšit na šíři 150cm
milan ferdián píše:Tomáš píše:milan ferdián píše:Nereálné...
já se tak snžím a ty mě to takhle utneš? proč ? ty poloměry se ta nevlezou? já uvažovat tak ře při r 353 stačí plocha tak 750mm..takže kdyby tam scázelo jen pár cm snad by se to dalo zvětšit na šíři 150cm
Tomáši,to je dobře ,že se snažíš.Nejde o ty poloměry,ale o ty výhybky EW2 dosazené v horní stanici.Zkus je jen na sucho položit do daného prostoru.a zjistíš kolik ti zbyde místa na délky staničních kolejí.
Tomáš píše:Co takhle? řekl bych že jsem to trefil nějak podobně ne?
Silné čáry znázorňují viditelnou část slabé skrytou.
Stanice a vlečka je jen orientační.
Teď je skusit jestli se to vejde na plac
juroH0 píše:Tomáš píše:Co takhle? řekl bych že jsem to trefil nějak podobně ne?
Silné čáry znázorňují viditelnou část slabé skrytou.
Stanice a vlečka je jen orientační.
Teď je skusit jestli se to vejde na plac
Tak som sa o to pokúsil a celkom to vyšlo, stanica je celá v esíčku a koľaj na vlečku sa trocha bije so skrytou časťou ale určite sa to dá doriešiť...
obrázky: http://juroh0.rajce.idnes.cz/TT_140x160#plan_03.jpg
súbory z Wintracku sú na stiahnutie tu, ak by sa s tým chcel niekto pohrať : http://www.ulozto.cz/9760043/tt-140x160-rar
Tomáš píše:
No vidíte,co já bych si bez váš počnul.Já s Wintrckem neumím,ale nějak podobně by to mohlo být.To že je stanice v Esíčku nevadí..Brno máte taky v S.
Jen se zeptám je tam použito těch ploměrů R353 a 496.?
Tomáš píše:Myslím,že je rozhodnuto.Pro lepší orientaci jsem plánek obarvil:
červená skrytá část
modrá viditelná část
Ještě počkám až se k tomu vyjádří Guru Milanale řekl bych za mě dobrý
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 4 návštevníků