chameleon píše:díky chlapi za pochvalu. Já to mám naštěstí dobrý v tom, že na mě tlačí synovci, takže fázi II moc natahovat nemůžu, ikdyž si jí samozřejmě také jako vy zasloužím
Pěkný ranžírek

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
chameleon píše:díky chlapi za pochvalu. Já to mám naštěstí dobrý v tom, že na mě tlačí synovci, takže fázi II moc natahovat nemůžu, ikdyž si jí samozřejmě také jako vy zasloužím
chameleon píše:Adam TT: díky
Bohužel trpím chronickým syndromem nedokončování kolejišť.... Takže zatím jsem měl teď pauzu, udělal jen pár drobností, no a teď se zrovna zase rozjíždím a snad Ledečko dodělámPíšu snad, neboť téměř každý den se mi do mozku nabourávají Märklin vlakové soupravy z Ebaye a kolejivo Rokuhan a tohle Z-ko mě ukecává prodat či uskladnit veškeré TT a jít do nového většího kolejiště na menší ploše - už konečné varianty
No, zatím se bráním, tak uvidíme, snad Ledečko bude...
Adam TT píše:Jaké máš na tom Ledečku stoupání trati ? prosím cm/m, údajům v promile nerozumím
pekl024 píše:Tak jsme to tu zaplevelili, výraz není můj, taky jsem ho někde slyšel.
chameleon píše:Jinak jsem si tedy taky pořídil jednu vlakovou soupravu v Z-ku. ParádaAle zůstanu u TT, v Z-ku si udělám malé funkční diorama - teda až po Ledečku
pekl024 píše:
Tak jsme to tu zaplevelili, výraz není můj, taky jsem ho někde slyšel.
milan ferdián píše:Jak to,vždyť jsi teď jediný majitel kolejových plánků pro "Z"
milan ferdián píše:chameleon píše:Jinak jsem si tedy taky pořídil jednu vlakovou soupravu v Z-ku. ParádaAle zůstanu u TT, v Z-ku si udělám malé funkční diorama - teda až po Ledečku
Jak to,vždyť jsi teď jediný majitel kolejových plánků pro "Z"
Výkresy mám, mohu poskytnout (teda až budu v práci). Ale pro realizaci bych doporučoval opravit pár chybiček754 028-9 píše: jediné co se mi zdá těžké udělat je ten rám z té překližky nebo co to je. Mít tak nějaký výkres těch otvorů a výšek( když byste to někdo měl tak bych se na to rád podíval
)
S pozdravem
Brejlovec
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 9 návštevníků