Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Michal Vaniš píše:pro Milana F. popřípadě prosím rozviň dotaz PROČ?
Danny píše:No jenomže prý ten reverzní modul na triangl sepnou i kola vagonu pokud ovšem nejsou plastová a to opravdu nejsou, možná u některých starších vozidel, ale plánuji každý vagon detekovat tudiš budou ocelová
Myšpulín píše:Pro Milana: Nejsem sice DCC odborník, zatím si o tom jen čtu, ale Danny to zdůvodnil přesně.
Pro Danny-ho: Když už tu řešíš ty skrytý prostory, přiznávám, že se v tom trochu ztrácím. Co ale nenacházím, a asi by bylo dobré, kdybys to tam nějak dostal, je ještě jedna trať vedoucí od ústí toho spodního tunelu (zde přidat výhybku) nahoru doleva a napojit ji na kolej vedoucí do SN z levé strany. Tím si zajistíš vjezd z pravé strany HN právě na levou stranu SN. Místo na to pod HN máš, jen posuneš stávající kolej dál od kraje.
A ohledně výšek. Nevím, který je ten problematický oblouk, ale soudím, že je to ten na zelený trati směrem dovnitř kolejiště vpravo nahoře na obrázku triangl2. Pokud ano, myslím, že jseš v tomto místu již dostatečně vysoko nad SN a tudíž můžeš jít s celou tratí na obrázku nahoru nad koleje SN. Tím se ti oba oblouky zvětší. Pro přehlednost, můžeš doplnit výškové údaje?
Danny píše:No bez vyhýbky to vychází na 180cm coz by nemusel být problém horší by bylo že michal_n_cz píše:
V takovém případě je ale pořád nutné vyloučit z provozu vozy co mají podobně jako lokomotivy galvanicky spojené nápravy v podvozku - např. vozidla s osvětlením nebo s přípravou na osvětlení.
a já chci mít osvětlené vagóny, navíc mám pár vagónů připravené na osvětlení
Michal Vaniš píše:Pro michala_n_cz:
Platí tedy můj výklad (viz výše) o Tvém druhém plánku?Pochopil jsem to správně jako rozšíření varianty 1?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník