Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Zlámalík píše:Díky!
Jinak tedy vaše přezdívka je na místě - kadence nových modelů, jak na pásu ze Škodovky. Smekám.
Ivan píše:Kdyby jen rychlost, mne připada každý nový vůz preciznější a dokonalejší ( nebo je to je rostoucí komplikovanosti námětů). Parádní práce.
Tempotaxi píše:Protože neumím kreslit ve 3D tisku a nemám ani tiskárnu a další komponenty, tak musím stavět, tak jak se stavělo dříve.
Ivan píše:Kdyby jen rychlost, mne připada každý nový vůz preciznější a dokonalejší ( nebo je to je rostoucí komplikovanosti námětů). Parádní práce.
T000.0 píše:Nejen ta kadence a kvalita vyrobených modelů. Ale pro mne jako modeláře a zároveň neželezničáře je také fascinující vlastní výroba popisů a to i na vozy které dnes již neexistují. Já jsem odkázaný jen na to co se dá koupit, což je omezující. A tak často ze stavby modelu sejde jen kvůli popisům.
Tempotaxi píše:Bohužel tiskárna netiskne bíle.
Jirkátor píše:Pokud vím, tak lze koupit i tiskárnu vyrobenou pro tisk bílou barvou, ale stojí to ranec. Je to spíš profi zařízení.
Jirkátor píše:Pokud vím, tak lze koupit i tiskárnu vyrobenou pro tisk bílou barvou, ale stojí to ranec. Je to spíš profi zařízení.
T000.0 píše:Jde spíš o to co tam má být napsaný, hlavně malé nápisy jsou na fotkách nečitelný. Takže nevím co tam mí být a psát tam úplný blbosti jako na příklad „nesahat, nekritizovat“ a podobně, se mi zase nechce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník