milan ferdián píše:miroslav lengyel píše:protože jsou zhotovené z lamina(původních skříní)a nejsem zvědav na chytré plky.![]()
Já ti dám chytré plky![]()
To přece nebylo na Tebe.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:miroslav lengyel píše:protože jsou zhotovené z lamina(původních skříní)a nejsem zvědav na chytré plky.![]()
Já ti dám chytré plky![]()
miroslav lengyel píše:Ten radiátor je nefunkční kvůli prašnosti a bude schován pod odnímatelným kusem krajiny,aby bylo možno provést odečet.
chameleon píše:miroslav lengyel píše:Ten radiátor je nefunkční kvůli prašnosti a bude schován pod odnímatelným kusem krajiny,aby bylo možno provést odečet.
Mrznout kvůli vláčkům - to je oddanost![]()
Takový horký grog vylitý v kolejišti - to si radši ani nebudu představovat
chameleon píše:miroslav lengyel píše:Ten radiátor je nefunkční kvůli prašnosti a bude schován pod odnímatelným kusem krajiny,aby bylo možno provést odečet.
Mrznout kvůli vláčkům - to je oddanost![]()
Takový horký grog vylitý v kolejišti - to si radši ani nebudu představovat
workous píše:pěkný prostor Míro jsem zvědav jak ti to půjde.....
miroslav lengyel píše: Ten příspěvek také nemohu najít,myslel jsem,že to bylo u Tomáše,ale není.Ale jak říkám,o nic nejde.
Barbucha píše:Zejtra položím na rám vedlejší trati kus kartonu, aby bylo vidět, že makám.
milan ferdián píše:miroslav lengyel píše: Ten příspěvek také nemohu najít,myslel jsem,že to bylo u Tomáše,ale není.Ale jak říkám,o nic nejde.
Je možné,že tvá nabídka byla brána jako spíše hec než jako skutečná.Protože se tady neustále kočkujete s Barbuchou,teď člověk neví co je bráno jako vtip a co jako vážně.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 7 návštevníků