návrat

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: návrat

Příspěvekod miroslav lengyel » stř 11 úno, 2015 8:16 pm

milan ferdián píše:
miroslav lengyel píše:protože jsou zhotovené z lamina(původních skříní)a nejsem zvědav na chytré plky. :mrgreen: :lol:

Já ti dám chytré plky :!: :D

To přece nebylo na Tebe. :D
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod chameleon » stř 11 úno, 2015 8:30 pm

miroslav lengyel píše:Ten radiátor je nefunkční kvůli prašnosti a bude schován pod odnímatelným kusem krajiny,aby bylo možno provést odečet. :D

Mrznout kvůli vláčkům - to je oddanost :mrgreen:
Takový horký grog vylitý v kolejišti - to si radši ani nebudu představovat :D
chameleon

Příspěvekod milan ferdián » stř 11 úno, 2015 8:37 pm

chameleon píše:
miroslav lengyel píše:Ten radiátor je nefunkční kvůli prašnosti a bude schován pod odnímatelným kusem krajiny,aby bylo možno provést odečet. :D

Otázkou je co tam do grogu lije :?: Že by něco z našeho mediálního stánku :?: Sever jak sever,vyjde to na stejno.Doufám,že jsi technologii Shimiho důkladně prostudoval,neboť tam u radiátoru vidím vlnění :D .

Míro,zarytě jsem hledal ten příspěvek,kde jsem tě poslal k šípku :wink: ,ale já ho nenašel.Dokonce jsem hledal i u Barbuchy. :P
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod workous » stř 11 úno, 2015 8:39 pm

pěkný prostor Míro jsem zvědav jak ti to půjde.....
Roco Geoline/DCC DR5000 + RocRail/JMRI momentálně v pauze..
workous

Příspěvekod miroslav lengyel » stř 11 úno, 2015 10:08 pm

chameleon píše:

Tak ono tam není třeba nějak topit,když pak něco dělám,potím se jak prase. :D
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » stř 11 úno, 2015 10:10 pm

workous píše:pěkný prostor Míro jsem zvědav jak ti to půjde.....

Tak to já taky :D na druhou stranu jsem už poučen z první části,aspoň doufám. :D
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » stř 11 úno, 2015 10:20 pm

Milane jaké vlnění?I kdyby,tak je to jedno,na té základně žádné koleje nebudou,na té se teprve bude tvořit těleso trati. :D Navíc je mé profi kolejivo samonosné,takže nějaká drobná nerovnost není problém. :lol: Ten příspěvek také nemohu najít,myslel jsem,že to bylo u Tomáše,ale není.Ale jak říkám,o nic nejde. :D
Nic,mažu do Furth im Waldu tvořit nějaké hodnoty. :mrgreen:
miroslav lengyel

Příspěvekod Barbucha » čtv 12 úno, 2015 12:01 am

Zejtra položím na rám vedlejší trati kus kartonu, aby bylo vidět, že makám :-).
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod milan ferdián » čtv 12 úno, 2015 8:18 am

miroslav lengyel píše: Ten příspěvek také nemohu najít,myslel jsem,že to bylo u Tomáše,ale není.Ale jak říkám,o nic nejde. :D

Je možné,že tvá nabídka byla brána jako spíše hec než jako skutečná :wink: .Protože se tady neustále kočkujete s Barbuchou,teď člověk neví co je bráno jako vtip a co jako vážně.
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod miroslav lengyel » čtv 12 úno, 2015 11:40 am

Barbucha píše:Zejtra položím na rám vedlejší trati kus kartonu, aby bylo vidět, že makám :-).

Hele Ty rypouši, :mrgreen: nestačí položit,ale také přilepit. :wink: Jinak jsem zvědav,jak se budeš kyselit,až budu mít do konce roku hotovo včetně krajiny. :lol: :lol: :lol:
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » čtv 12 úno, 2015 11:41 am

milan ferdián píše:
miroslav lengyel píše: Ten příspěvek také nemohu najít,myslel jsem,že to bylo u Tomáše,ale není.Ale jak říkám,o nic nejde. :D

Je možné,že tvá nabídka byla brána jako spíše hec než jako skutečná :wink: .Protože se tady neustále kočkujete s Barbuchou,teď člověk neví co je bráno jako vtip a co jako vážně.

Chtěl jsem si jít po šichtě lehnout,ale vidím,že to budu muset najít. :D
miroslav lengyel

Příspěvekod miroslav lengyel » pon 16 úno, 2015 10:19 am

Mno,tak včera jsem se k ničemu nedostal,protože po předešlé šichtě a včerejší procházce na běžkách zimní krajinou se mi FAKT nechtělo. :D Dnes jsem místo původně plánované implementace zvukového dekodéru do BR 91 dal přednost zkusmému položení kolejí na sucho,abych viděl jak to vychází.Došlo k nepatrným změnám proti nákresu,(ono to naživo vždycky vypadá poněkud realističtěji)ale zatím dobrý.Teď ještě koleje zakreslit na základovou desku,uklidit koleje zpět do krabic a můžeme začít stříhal a lepit kartón. :mrgreen:
Zda se ještě dnes dostanu k ozvučení výše uvedené mašiny netuším,ale začíná se mě zmocňovat lenora a to jsem ještě neobědval. :lol: Navíc jdu zítra opět do práce,takže to vidím nejspíše na nějaký relax u TV. :mrgreen:
Přílohy
4.jpg
5.jpg
6.jpg
miroslav lengyel

Příspěvekod workous » pon 16 úno, 2015 11:03 am

No už se ti to pěkně plní
Roco Geoline/DCC DR5000 + RocRail/JMRI momentálně v pauze..
workous

Příspěvekod Barbucha » pon 16 úno, 2015 11:37 am

Už i něco vidím :-). To je depka, kolik zhlaví sežere místa a jak to zkrátí koleje. Obzvlášť, když okolnosti nutí mít průběžnou kolej na kraji.
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.
Barbucha

Příspěvekod miroslav lengyel » pon 16 úno, 2015 2:04 pm

workous: Neboj ono se to zase vyprázdní a pak se to bude znovu plnit jen pomalu. :D
barbucha: Tak z toho žádnou depku nemám, :D délka kolejí je dostačující a že to je na kraji mi taky nevadí. :lol: Jiná veselice bude elektrika,hlavně proto,že to je s více dílů a budu muset projovat kabely.Na druhou stranu se nebudu válet pod kolejištěm,protože všechno bude vedeno vrchem.Tentokrát to chci dělat tak,že k vekslím i návěstidlům povedou šachty a do nich schovám rozvody. :mrgreen:
miroslav lengyel

PředchozíDalší

Zpět na Modelové kolejiště