Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
JirkaK píše:Zdravím všechny v CAR system spolek. Tak zatím bez výsledku, abych prakticky nahradil STOP či PARKMAGNET od Fallera. Použil jsem RELÉ 12V/8A na kontakty, odstranil kotvu, kontakty a ani v tomto případě mi auto i přes přítomnost reed kontaktu nezastavuje. Asi to bude chtít opravdu silný elektromagnet. Prosím, poraďte , kde takový sehnat z běžného sortimentu elektro. Cívky si doma namotávat nemohu.
freekey píše:Ahoj, je tu někdo, kdo reálně dokázal udělat něco s FCS v TT? Potřebuji pomoct do začátku. Díky
freekey píše:Tak já se budu ptát. Předně bych uvítal nějaké fotky. Pak mě zajímá, jak vyřešit kolečka. Předpokládám, že pokud nebudou pogumovaná, tak to nepojede (Epoxidové odlitky a plast asi nepřicházejí v úvahu). Problém koleček je ten, že se v TT snad ani žádná pogumovaná nedělají.
Poslední věc, která mě zatím zajímá, jakou přední nápravu koupit případně kde nakupovat.
DíkT
jrtrain píše: .....tedy jestli tomu dobře rozumím, po zrušení mnoha prodejen mimo Děčínské a eshopu nakonec firma padla uplně...
na www.masinky.cz jsem FCS nenašel .....
jrtrain píše: .....
Protože jsem se dosud k objednání start setu nedostal, poradí někdo, kde momentálně nejlépe objednat start set battery - jak vidím je zde novinka 161403, díky.
JR
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], StandaR a 4 návštevníků