Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
E27 píše:Čo to môže byť za radu? 324?
zaza.office píše:E27: S tou banglí jsi mi udělal radost, přesně tuto jsem dělal v modelu.
Wapky vypadají slibně, tvarově sice neodpovídají, ale jsou i mnohem horší tvarové mutace, které jsem už viděl jako náhražku našich Falls.
Pár informací k těm banglím MUS:
Jedná se celkem o tři kusy (888,889 a 890 podniková čísla 266,267 a 268), které prošly rekonstrukcí, která zahrnovala remotorizaci, instalaci EDB, instalaci nového řízení (lze poznat podle zásuvky dálkového řízení, je patrná nalevo vedle tabulky s číslem. Původní řada měla zásuvky dvojčlenu na krátkém představku. Z této strany vypadá bangle normálně, ale když se podíváte na krátký představek
Změna musí kopnout do oka. Krátký představek byl tvarově změněn kvůli instalaci zařízení EDB do tohoto prostor místo baterií. Baterie byly přemístěny k palivové nádrži. Díky použití nových baterií již nezabírají toliko místa než původní.
Fotografie modelu pochází od pana Hozy z KŽM Ostrov, foto skutečných strojů je z internetu.
zaza.office píše:Adam TT: Zdravím. Ano, veškerá moje tvorba má skříně z papíru. Ty okna nejsi první, kdo mi vytýká, to co ty mi řeklo už několik lidí naprosto nezávisle na sobě včetně poroty na soutěži. Čmelák, kterého najdeš o pár příspěvků dozadu, proto má už okna z poloprůhledné folie. Bangle má pojezd, avšak nemám vhodný malý, silný a cenově dostupný motor s vyvedením hřídele na obě strany, prozatím je hnaný jeden podvozek, takže bangle teoreticky pojízdná je, ovšem motoru nechutná pulsní řízení. Z tohoto důvodu jsem ji nemohl prezentovat v provozu na výstavě, byla pouze jako statický exponát. Jinak má i osvětlení v závislosti na směru jízdy. Již zmiňovaný čmelák má již pojezd odskoušený, takže ten jezdit budejinak se věnuji téměř výhradně kromě zakázkových modelů tematice povrchových dolů zde na mostecku, viz můj web.
zaza.office píše: jinak se věnuji téměř výhradně ... tematice povrchových dolů zde na mostecku, viz můj web.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků