Snad bude více času o svátkách,do práce jdu až 28.12. tak stvořím snad i nějakou aktualizaci Postupě zelením "sopku",občas pár doplňků u pily ale mám to v práci našvihaný tak to jde pomalu.
HO ZATÍM PLÁNUJI,OD 28.8.2009 ZÁČÍNÁM STAVĚT diegovaho.blog.cz GOTHIC FOREVER
Na začátku roku mě přepadla nějaká chřipkoangína - byl jsem 10 dní jak mátoha.Moc jsem nemakal,občas kousek foliáže na "sopku" nebo nějakou drobnost.Dneska jsem si zahrál na asfaltéra a udělal kus silnice.Nějakou fotku dodám snad o víkendu.
Zkusil jsem použít Nochácký stromy bez úpravy na zadní část panelu nad tunelem.Stromy jsou jen opřené nebo lehce zapíchané - proto se některé kácí.Fotek mám více,použil jsem tu zhruba z pohledu návštěvníka - tj od kraje panelu Myslíte,že to mohu použít? Btw. překvapila mě spotřeba stromů na takový kousek.
Použít můžeš cokoliv,co se Ti bude líbit ,ale já bych to zkombinoval z jinými stromky,Ještě jsi se nepustil do vlastní výroby smrčků Mě ten počet nepřekvapuje,odhaduji to na nějakých 25 kousků,ale proto jsem se pustil do vlastní výroby. Míra
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
Míro,určitě tam šoupnu pár listnáčů na kraj jako nějaké nálety.Chtěl jsem vyzkoušet jak budou vypadat ty Nochácký - podle mě to není nejhorší. I když na druhou stranu na sopku a jako solitéry mám nějaké smrky od JM,které vypadají mnohel lépe ale nevím zda se to nebude tlouct navzájem.Proto ani nechci mezi Nochácký cpát třeba ty JM. Díky za názor.