Faller car vozy

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod Radek Mende » ned 30 lis, 2008 4:02 am

chameleon píše:
Radek Mende píše:Obávám se ,že se nedočkáš,ale kup si H0kovou dodávku a z ní použiješ díly do TT autobusu.
Já jsem se toho také bál,ale v podstatě na tom nic není,pokud budu v dobrém rozmaru,tak bych ti mohl nějak pomoci.

ok, díky. Zkusím to tedy sám a kdyby to nešlo tak se ozvu:-)
Začnu zakoupením setu - je úplně jedno jaká dodávka? Díky Jirka

Já si myslím,že ty dodávky jsou všechny stejné,ale já použil start set 161513.
Koukni se u richarda0404 na stránky v sekci Faller car vozy/Tipy a triky je tam taková tabulka s rozměry aut a náhradních dílů,kterou jsme vytvořili,třeba ti to pomůže.
Pošlu ti kdyžtak nějaké fotky.
TT DCC , PC ovládání Model Jop+ FCS,v současné době i N moduly
http://www.radyme.websnadno.cz
Radek Mende

Teilesätze

Příspěvekod bau187pkw » ned 30 lis, 2008 10:19 am

Siehe unter Teilesätze hier
http://www.bau187pkw.de/index.php/cat/c ... aa209ad5fb
Preis Anfragen erwünscht
Shop 0 können aber geliefert werden
kleine Auto´s sind mein ein und alles

Harald
bau187pkw

Příspěvekod Petr Zatrepalek » ned 30 lis, 2008 4:12 pm

Ist möglich uns den Preis sagen, ohne wir an diesen Web einloggen müssen?

Sind auch die Teile für Umbau von HO-PKW lieferbar?
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod Petr Zatrepalek » pon 01 pro, 2008 3:31 pm

Takže mám povoleno zveřejnit ceny z toho odkazu viz výše:

Typ B Satz Achse Typ Sprinter Akku 170mA/h Getiriebe 20:1 je za 30,-€ plus poštovné 15,-€ (ale bez DPH a dokladu) Při objednání více jak 10ks sad je dodáváno grátis 2m dratu

Je prý možné dodat i pojezdy pro Herpa TT návěsové tahače s různými převody - 35:1 / 20:1 / 18:1
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod richard0404 » sob 13 pro, 2008 7:14 pm

Faller car systém u Modelové železnice http://www.modelovazeleznice.cz/cs/kate ... honem-316/. Teď jen jaké budou dodací lhůty. Ceny jsou celkem zajímavé. :lol: :lol:
"H0-analog - V SBB" "Faller Car System" "Moduly sekce N"
richard0404

Příspěvekod chameleon » sob 13 pro, 2008 7:49 pm

Radek Mende píše:
chameleon píše:
Radek Mende píše:Koukni se u richarda0404 na stránky v sekci Faller car vozy/Tipy a triky je tam taková tabulka s rozměry aut a náhradních dílů,kterou jsme vytvořili,třeba ti to pomůže.
Pošlu ti kdyžtak nějaké fotky.

Radku díky, o Vánocích budu mít víc času tak se do toho pustím :wink:
chameleon

FCS TT

Příspěvekod chameleon » čtv 05 úno, 2009 5:37 pm

Tak jsem v 5P objednal a nakoupil náhradní díly na TT dle tabulky, ale došlo na překvapení: motory 161742 mi přišly bez uložení a hlavně bez ozubeného kola pro hnací nápravu. Nevíte kde bych je sehnal?

Jinak pokud byste někdo potřeboval náhradní díly, tak jich mám dost skladem, nevšiml jsem si totiž, že některé jsou totiž baleny á 5ks. Takže např. místo 5ks reed kontaktů jich mám 25ks atd :wink:
chameleon

Ersatzteile und mehr

Příspěvekod bau187pkw » čtv 05 úno, 2009 6:19 pm

Leider hat der online-Übersetzer mir nur so viel gesagt das hier wieder mal Ersatzteile gesucht werden wie Zahnraeder und Schnecken um Getriebe zu bauen koennte helfen wenn ich genaues erfahren wuerde

Unfortunately, the online translator I only have so much say it here again sought spare parts such as tooth wheels and worm gears in order to build could help if I would be accurate

http://www.modellbahn-community.net/for ... ndex2.html

Bau187pkw@aol.com in englisch or deutsch

Harald
bau187pkw

Příspěvekod richard0404 » pon 09 úno, 2009 6:07 pm

Novinky od Faller 2009 zde najdete odkaz na katalog http://www.lokshop.de/ .
Faller car systém s novinkami.
Benzinová pumpa , práce na staveništi , kanalizační pracovník a několik nový vozů v H0 a i vozy v Nku. Novinkou je systém ovládání osvětlení.
"H0-analog - V SBB" "Faller Car System" "Moduly sekce N"
richard0404

Re: Ersatzteile und mehr

Příspěvekod chameleon » ned 15 úno, 2009 2:27 pm

bau187pkw píše:Leider hat der online-Übersetzer mir nur so viel gesagt das hier wieder mal Ersatzteile gesucht werden wie Zahnraeder und Schnecken um Getriebe zu bauen koennte helfen wenn ich genaues erfahren wuerde

I wanted to ask where is possible to buy tooth-wheel suitable for TT car-system. I ordered spare part 161742 (engine from Faller, see picture bellow), but I received the engine only. So I´m missing this wheel (and engine case also):
Obrázek
Any tip will be helpful for me. Thank you.
chameleon

Hello

Příspěvekod bau187pkw » ned 15 úno, 2009 6:11 pm

Hallo ich verbaue für TT Fahrzeuge immer das Spur N. Getrieb, damit sie Langsam fahren.
Das Zahnrad das Faller einsetzt hat Modul 0,3 20 Zähne könnte ich liefern, 2,50 Euro Zahnrad Schnecke.
Auch habe ich hier auch das N. Getriebe 35:1 habe ich. 5,00Euro beides zusammen
Nur die Getriebebox ist schon seit geraumer Zeit nicht lieferfähig.
Hoffe ich werden verstanden
Hello I construction of the TT track vehicles always N. Gear so that they drive slowly.
The gear set has the Faller Module 0.3 20 teeth, I could deliver 2.50 euros worm gear.
Also, I have here also the N. Gearbox 35:1 I have. Both at 5.00 euros
Only the gear box has been known for some time non-deliverable.
I hope to be understood

Harald
bau187pkw

Příspěvekod Pavel Dryml » ned 15 úno, 2009 6:55 pm

Pánové, doufám, že se to tu už nařešilo, ale zajímá mě na jakém průměru se dá otočit autobus ? (i kloubový ? ) tak aby to nevypadalo moc násilně - mám průměr 25 cm tak doufám v kladnou odpověď :D :D
H0, DCC, V epocha, ale končím u vznniku Carga
Pavel Dryml

Re: FCS TT

Příspěvekod Radek Mende » ned 15 úno, 2009 7:41 pm

chameleon píše:Tak jsem v 5P objednal a nakoupil náhradní díly na TT dle tabulky, ale došlo na překvapení: motory 161742 mi přišly bez uložení a hlavně bez ozubeného kola pro hnací nápravu. Nevíte kde bych je sehnal?

Jinak pokud byste někdo potřeboval náhradní díly, tak jich mám dost skladem, nevšiml jsem si totiž, že některé jsou totiž baleny á 5ks. Takže např. místo 5ks reed kontaktů jich mám 25ks atd :wink:

To pouzdro na ten motor není tak důležité,motor lze uchytit i jinak,i když s pouzdrem je to jednodušší.
Ozubené kolo se dá použít od pana Šátka (burza,Litomyský) M 0,3 ,nejhorší je sehnat náboje hnacích kol,náboje jsou všechny stejné,průměry kol se liší jen sílou pneumatiky.
Já jsem koupil dvě originál ozubená kola od jednoho kluka na burze,on byl docela nepříjemnej a neochotnej,ale naznačil,že se dá od fallera objednat cokoliv,i to co nemají v oficiálním ceníku náhradních dílů.
Takže jestli umíš německy,zkus napsat Fallerovi o hnací nápravy a držáky motoru.
Jestli uspěješ,tak bych si také nějaké vzal,a podělíme se o poštovné.
Radek Mende

Příspěvekod Zdenek Valter » ned 15 úno, 2009 8:29 pm

Radek Mende píše:
chameleon píše:Tak jsem v 5P objednal a nakoupil náhradní díly na TT dle tabulky, ale došlo na překvapení: motory 161742 mi přišly bez uložení a hlavně bez ozubeného kola pro hnací nápravu. Nevíte kde bych je sehnal?

To pouzdro na ten motor není tak důležité,motor lze uchytit i jinak,i když s pouzdrem je to jednodušší.
Ozubené kolo se dá použít od pana Šátka (burza,Litomyský) M 0,3 ,nejhorší je sehnat náboje hnacích kol,náboje jsou všechny stejné,průměry kol se liší jen sílou pneumatiky.
Já jsem koupil dvě originál ozubená kola od jednoho kluka na burze,on byl docela nepříjemnej a neochotnej,ale naznačil,že se dá od fallera objednat cokoliv,i to co nemají v oficiálním ceníku náhradních dílů.
Takže jestli umíš německy,zkus napsat Fallerovi o hnací nápravy a držáky motoru.
Jestli uspěješ,tak bych si také nějaké vzal,a podělíme se o poštovné.

Já teď něco podobného řeším pro Richarda - pravda už to tu mám cca několik měsíců, ale teď jsem zas dal do kupy soustruh.
Jinak co se týče toho co potřebuješ tak mi pošli výkres.
Já to dělám ze Šátkových kol.
Zdenek Valter

Příspěvekod Radek Mende » pon 16 úno, 2009 5:21 am

Zdenek Valter píše:Já teď něco podobného řeším pro Richarda - pravda už to tu mám cca několik měsíců, ale teď jsem zas dal do kupy soustruh.
Jinak co se týče toho co potřebuješ tak mi pošli výkres.
Já to dělám ze Šátkových kol.

Myslím,že Šátek dělá ozubená kola s minimání dírou 1,5mm,a FCS používá osičku 1mm,ale šlo by to vyřešit osičkou 1,5mm.
Náboje jsou z plastu,ale kdyby jsi je dokázal vytočit z mosazi,a nalisovat na osičku s ozubeným kolem,tak by to bylo super.
Výkres ti pošlu,může být v Corelu X3?
Radek Mende

PředchozíDalší

Zpět na Modelové kolejiště